Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/196 anonim ***** válasza:
77%
121 Mert nem nő kell enki, hanem hisztizni akar.
2023. szept. 24. 16:53
 122/196 anonim ***** válasza:
37%

Falun lakom,kert,több száz jószág van,meg bogyóskat,gombát szedek.Befőzök,locsolok,etetek,itatok,néha kapálok,fát,szebet hordok be.

40 éves vagyok,fiatalabbnak nézek ki a koromnál.Hosszú hajam van,szoktam tornázni,jarok fodraszhoz,kozmetikushoz.Van Ipl-es szőrtelenitőm,testapolók,körömlamkok.Egy felsőt,nadrágot 10-20 ezer között veszek.Van 8000Ftos selyem bugyim.Járok néha szórakozni,de azt letudtam fiatal koromba,annyira már nem érdekel.Ti azt hiszitek,hogy aki ilyen életvutelt folytat az mind trampli? Szép nő vagyok,csinos igaz van rajtam 3-4 kg plusz,de év végére ledolgozom.Utaztam én is,olvasni imádok.Művelt vagyok.

A kérdezőnek alig kell valamit csinalnia azzal a kis álománnyal,ami van neki.

2023. szept. 24. 16:58
 123/196 anonim ***** válasza:
86%
122, ezzel még inkább nem magyaráztad meg, hogy a kérdező miért a nagyvilági nők miatt nyíg.
2023. szept. 24. 17:03
 124/196 A kérdező kommentje:

"A tojó helyeket nem szarják le, mi? :D Gondolom ezért szaros minden tanyasi csirketojás, amit valaha láttam."

Ha nem esik az eső, olyan a tojás hogy mosni se nagyon kell.. az amit te szarnak gondolsz, általában sár. Na ennyire ért hozzá egy városi..

2023. szept. 24. 17:05
 125/196 A kérdező kommentje:
122: AKkor te érted hogy 40 csirke az nem sok, meg mellé a zöldséges kert.
2023. szept. 24. 17:06
 126/196 anonim ***** válasza:
88%
Arra nem válaszolsz, miért nagyvárosi nők kellenek?
2023. szept. 24. 17:07
 127/196 anonim ***** válasza:
18%

Nem mondta egy szóval sem hogy a nagyvilági picsátok kellene neki.

Pont hogy az nem kell.

Egymásra licitálgattok hogy ki tud nagyobbat oltani, de szánalmasok vagytok.

Az meg egyenesen vicc, hogy párhuzamot vontok a kerti munka és egy nő igénytelensége között.

2023. szept. 24. 17:09
 128/196 anonim ***** válasza:
80%
127, huh valaki de hisztis.
2023. szept. 24. 17:10
 129/196 anonim ***** válasza:
7%
Nem akartam semmi magyarazni.Arra probáltam rávilágitani,hogy nem mindenki rusnya,tanulatlan rongyoska,aki falun lakik és kertet művel,állatokat tart.Nem sok nagyvilági nő írt ide,a többség a nyomába sincs egy olyan nőnek.Nyaralni elmenni a mai világban nem nagy dolog.Amit a kérdező csinál se nagy dolog.Sehol nem írta,hogy nem mennének szórakozni,hogy mindent a nőnek kell csinálnia.Abba is igaza van,hogy lusta lett az emberek nagy része.Van olyan kolléganőm,aki gyalog nem megy a 10 percre lévő nagyobb boltba,mert ő nem fog cipekedni.Cipekedés alatt egy szatyor dolgot értek,ami nem több 2-3 kilónál.
2023. szept. 24. 17:11
 130/196 anonim ***** válasza:
91%

"Nem sok nagyvilági nő írt ide,a többség a nyomába sincs egy olyan nőnek."

Kérdező használta ezt a szót arra, aki nyaral.

2023. szept. 24. 17:12
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!