Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
 171/196 anonim ***** válasza:
100%
Én már teljesen összezavarodtam. Lusták az emberek, mert ülnek, de nincs sok dolog az állatokkal, tehát akkor lenne elég szabadidő netflixezni, csak nem szabad? Ez nekem magas.
2023. szept. 24. 19:33
 172/196 anonim ***** válasza:
100%
#170: magyarul, beismered, hogy az egész kérdés egy hazugság volt.
2023. szept. 24. 19:40
 173/196 A kérdező kommentje:

Nem hazugság, mivel tényleg akarok nőt. Mi van, Balázska nem akarhat?

S valóban így élünk amit írtam.

2023. szept. 24. 19:42
 174/196 anonim válasza:
100%

#169: Igen, ő Balázs, egy borsodi semmirekellő, gyógyszerfüggő alkoholista. Nővérén élősködik jó ideje, állítólag pókerból és a tojásokból tartja el/ járul hozzá a közös kasszához, ahonnan régebben lopott borra. Az említett öregmamájától is elcsente a páleszt, hogy megigya.

Nőket is tárgyként kezeli, ezt már többször hangoztatta más fórumon.

Amúgy nem troll, hanem ekkora egy f*asz. Ismeri már az egész magyar net Soprontól Békéscsabáig vagy Nagyatádtól Nyíregyházáig.

2023. szept. 24. 19:47
 175/196 anonim ***** válasza:
100%
Balázs, mielőtt nőt akarsz, amit az 174-es leírt változtass!
2023. szept. 24. 19:55
 176/196 anonim ***** válasza:
100%

Ohh, dehogy nem kell gyakran kapálni meg ásni 😅. A sorok közt kapával gyorsabb, meg jobb a vízelvezetés, sok olyan növény van, ami körül is kikell (pl szőlő), ha egy vagy kétnyári akkor vagy a termés leérése vagy a virágzás után kiszedni, újra felásni, mert oda addig mást nem lehet, mert tömör a föld. Olyanokról nem is beszélve, mint pl a krumpli, amit folyamatosan tölteni is kell. Ez csak pár példa, napestig tudnám sorolni én is 🤷🏼‍♀️. A "pár sor veteménnyel" is sok a nyűg, ha valaki ezt nem élvezi és nem hobbi a kert neki, annak munka mellett csak nyűg.

Az egyik válaszoló kérdésére a válasz: igen, összecsinálják a falat is, pláne ha ülőrudakon alszanak, olyan mint egy széles, falnak döntött létra. Ösztönből szeretnek magasabb helyeken aludni, préda állatok. De ahogy mászkálnak, szaladgálnak, csapkodnak stb is koszolják a falat, akár széklettel is. De nem ez a fő oka: tisztítás és valamennyire fertőtlenít a meszelés. A tyúkok betudnak tetvesedni, ha egy tyúkolban elindul a tetvesedés macerás írtani, jobb megelőzni (tisztán kell tartani az ólakat, minden állatnál). Könnyebb megelőzni így más betegségeket is, mert egy állat állomány betegsége amellett, hogy nyilván az állatnak is rossz (igazi állattartó "paraszt" odafigyel erre is, hogy egészéges állatai legyenek) rengeteg pénz és idő meggyógyítani. Ha elhullanak az meg hatalmas veszteség.

2023. szept. 24. 20:23
 177/196 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nagyapám akart kertet, mert gyerekként városban lakott. A nagyim egész életében vidéken. Kertesházuk van, a mai napig csak a nagyapám foglalkozik vele, mert ő akarta a kertet, a nagyim meg nem.

Te miért várod el hogy legyen olyan nő aki rendbentartja a portádat, és "segít" az állátaiddal/növényeiddel... gyakorlatilag ingyé'?

Hogy a fizetéséből is a te hajlékodra mennyen, nyaralni se járjon, meg még főzzön is rád.

2023. szept. 24. 21:20
 178/196 anonim ***** válasza:
47%
A meszelés fertőtlenít.Amúgy aki megszokta annak ez nem munka.Meg az a 40 tyúk semmi.Én azt szoktam unni,amikor augusztus végetől december 23 ig megy a gyilkolás,mert kacsát pucolni sok idő.A locsolás is unalmas,ha nem esik eleget.De befőzni szeretek,meg a kertben csipegetni.Meg az a par száz ezer forint is jó,amit megspórolok.A felesleg meg megy a piacra.
2023. szept. 24. 21:21
 179/196 anonim ***** válasza:
100%

Jó, tegyük fel én ezt bevállalnám, mind megcsinálom.

Mit kapok én? Nekem ez miért érné meg?

2023. szept. 24. 21:23
 180/196 anonim ***** válasza:
18%

Hihetetlen hogy mit levágtok egy ilyen kérdés alatt.

Kényelmes városi nők vagytok, akinek büdös a kerti munka, ennyi.

Meg ilyen felfogással baszdki h mit adsz érte 😅

Mit, azt hogy megeszed te is ami a kertben terem iq bajnok.

2023. szept. 24. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!