Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
 181/196 anonim ***** válasza:
0%

"Mit kapok én? Nekem ez miért érné meg?"

Mit kapsz?

Egy dolgos férjet, és minden reggel 10 tojásból rántottát. :-)

2023. szept. 24. 23:46
 182/196 anonim ***** válasza:
59%

Figyu, neked nem jut el az agyadig, hogy a tobbsegnek igy is kerul etel a tanyerjara, tehat nincsenek raszorulva a foldturasra? Egy parkapcsolat pedig arrol szol, hogy MINDKET fel ad, es nem az egyik alkalmazkodik 100 %-ban a masikhoz.

De hat latszik ki az, aki igazan lusta itt. Lehet lapatoljatok a tyukszart, meg turjatok a ferges, pondros foldet(ja, ez is mekkora jo moka mar), de hogy onfejlesztesre egy masodpercet sem szantok, az is biztos. Tudod kinek kene ilyen proli paraszt, akinek ebbol all az egesz elete.

122

Ja, borzasztoan muvelt lehetsz, ha a hozzaszolalok zomenek ertelmezese meghaladja a kepessegeidet. El nem tudom kepzelni, hogy mit imadsz olvasni ilyen szovegertelmezesi keszseggel(igen, olvastam a kesobbi hozzaszolasodat is). Arrol nem is beszelve, hogy intelligens ember nem kerkedik azzal, hogy mire mennyit kolt. De falun ezek szerint nagy szamnak szamit 8000 forintos selyembugyit viselni kapalashoz, ezert feltetlenul el kell ujsagolni boldog-boldogtalannak.

Kerdezo neked meg csak ennyit:

Aludj el szepen, kis Balazs.

2023. szept. 25. 00:03
 183/196 anonim ***** válasza:
13%
182 es igazad van pár éjszaka után nem tudok rendesen írni és fogalmazni.Intelligens ember nem képzeli,hogy a falusi nő csak trampli,aki szappant se lát és a kukából öltözködik.Városon is nagy a szám a selyem bugyi,mert nem sok embert ismerek aki megteheti.És igen művelt vagyok,van szövegértelmezési képessegem.Egy normális kérdés lett feltéve,amire jött két értelmes válasz,a többi fikázás.És hiába nézel le,azzal,hogy kapálok és a csirkeszarban turkálok keresek annyit,hogy bőven jusson mindenre.A masik,hogy nekem muszáj is,mivel a bolti szarok nagy részét nem eszem meg.
2023. szept. 25. 05:23
 184/196 anonim ***** válasza:
0%
182-es jelenleg a Carrie drágámat olvasom.A szerzőt fejből nem tudom,de századfordulós.Utána Zolát fogok és valami könnyű regényt.
2023. szept. 25. 05:26
 185/196 anonim ***** válasza:
62%

Az önfejlesztés láthatóan nálad is kidobott pénz és energia, sok férges, pondrós talajon termelt répát kell még elrágcsálnod, hogy igazán embernek nevezhesd majd magad.

2023. szept. 25. 06:50
 186/196 anonim ***** válasza:
73%

"Hihetetlen hogy mit levágtok egy ilyen kérdés alatt.

Kényelmes városi nők vagytok, akinek büdös a kerti munka, ennyi.

Meg ilyen felfogással baszdki h mit adsz érte 😅

Mit, azt hogy megeszed te is ami a kertben terem iq bajnok."

A mérnöki fizumból teljesen jól kijövök a termelői piacon is ha épp "egészséges" termést akarok, köszi. Az lenne a kénylemes hogy nem tartom csábítónak hogy valakinek a bérese/szakácsa/szülőgépe lehetek bármilyen viszonzás nélkül? Mert "nem nagy munka"?

2023. szept. 25. 08:35
 187/196 anonim ***** válasza:
100%
#184 A Carrie drágámat, ha jól tudom, Theodore Dreiser írta.
2023. szept. 25. 12:04
 188/196 anonim ***** válasza:
100%
Igen ő írta.Jó könyv.
2023. szept. 25. 13:29
 189/196 anonim ***** válasza:
0%

Meg szokták mosni, te fogyatékkal élő.

Amit a boltban veszel, az is a földben terem.

Nem gondoltad, mi?

Az embertől itt te állsz a legmesszebb, a lábamat nem törölném beléd.

2023. szept. 25. 13:48
 190/196 anonim ***** válasza:
50%
Kikerült egy válasz, emiatt az eredetileg a 183-as, 182-re változott. Ettől persze nem törölheted belém rögtön a lábad, csak az érthetőség miatt jelzem.
2023. szept. 25. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!