Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/196 anonim ***** válasza:
88%

" locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta."

Kihagynám, köszi!

2023. szept. 24. 12:19
 2/196 anonim ***** válasza:
87%
Hát én menekülnék innen, de biztos vagyok benne, hogy vannak lányok, akik erre vágynak.
 3/196 anonim ***** válasza:
66%

Sok ilyen nő van, még mindig rengetegen élnek falun, és gazdálkodnak.

De ezek jellemzően nem a kikent-kifent 20 éves díszpuncik, aki miatt irigyek rád a haverok. Ezt az életmódot inkább a külsőre is a természetességet kedvelő, családcentrikus, visszahúzódó lányok szeretik.

4/196 anonim ***** válasza:
88%
Ingyen munkaerőt keresel?
2023. szept. 24. 12:22
 5/196 anonim ***** válasza:
92%
Nekem kb 3 napig kellemes az általad leírt környezet, utána végtelenül nyomaszt, hogy a semmi közepén vagyok. Ettől függetlenül biztosan vannak olyanok, akik ezt szeretik.
2023. szept. 24. 12:24
 6/196 anonim ***** válasza:
85%
Vannak ilyen nők, de elég alacsony a létszámuk.
2023. szept. 24. 12:28
 7/196 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj, szerintem ne általánosíts. Nagyon sokan szeretik a természetet, a friss levegőt és hasonlókat. Én városban nőttem fel egy lakótelepen, pár éve egy kis faluban lakom és a kontraszt ellenére szeretem. Én csak a kényelmi oldalát gondolom hátránynak (hogy messzebb van a város és nincsenek boltok, messze van a posta stb.), minden más sokkal jobb. Van udvar, hatalmas kert. Engem a kertművelés kifejezetten kikapcsol, persze kell hozzá egy hangulat és nem a napi ingázás mellett fogok nekiállni kapálni, hanem a szabidőmben és amikor kedvem van hozzá. Az állattartás más dolog. Én azt azért nem támogatom, mert sajnálom szegény állatokat. Szóval röviden: sok nő vágyik egy kertes házra egy kis konyhakerttel, szép virágos udvarral meg hasonlók. De ezt a legideálisabb egy külvárosi részen kialakítani, ahol nem óránként jön a vonat és nem kell kilométereket gyalogolni a legközelebbi bolthoz/postára. Ott is tud tiszta levegő lenni, mondjuk egy erdő szélén, kis tavacskával, nagy kerttel :)
2023. szept. 24. 12:34
 8/196 anonim ***** válasza:
64%

Kot kot kot kot kotkodács, minden napra egy tojás.

🐣😘

2023. szept. 24. 12:38
 9/196 anonim ***** válasza:
90%

Nem olyan régen ez még természetes volt, hogy kertes háznál gazdálkodtak is.

Paradicsom, paprika, borsó, bab, krumpli, szőlő stb. + tyúk

A gond az, hogy ebbe bele kell születni.

Gyerek korától szokni kell az embernek ezeket a munkákat.

Aki egy lakótelepen nőtt fel annak ez nehezen fog menni.

2023. szept. 24. 12:38
 10/196 anonim ***** válasza:
69%

A falusi környezetet még csak-csak el tudnám viselni, a falusi emberektől ellenben a hideg futkos a hátamon.

Nagyapámnál mindig irritált, hogy random emberek jelentek meg az urvaron/konyhában, abszolút nem tisztelték a magánéletet. Nem lehetett kézben hazavinni a vécépapírt a boldból, mert "jaj nem illik, mit fognak gondolni?". A fél falu alkoholista, a másik fele cigány stb.

Nagyon nem az én világom.

2023. szept. 24. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!