Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?
Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.
Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.
A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.
Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.
F/32
"Hogy ne üljön a fenekén meló után a Netflixet lesve a kanapén?"
A munka után szeretnék pihenni, és kikapcsolódni... a k**rva anyámat!
27
Kis fizikai tevékenység az, hogy munka után leviszem a szemetet, elmegyek vásárolni, főzök és mondjuk ágyneműt cserélek. Ez a KIS fizikai tevékenység. Ne ámíts már, hogy a gazdálkodó életmód a KIS fizikai tevékenység. Ezt te sem gondolhatod komolyan.
31: gyomlálni nem a legnagyobb melegban szoktunk, ahoyg locsolni sem. nem is kell akkor, ki mondta? a hűvösben is lehet.
amúgy fiatal nőkhöz szólt a kérdés, fiatal nőként fáj a derakad? Az jó...
"A munka után szeretnék pihenni, és kikapcsolódni... a k**rva anyámat!"
Pihenhetsz is, csak itt van egy kis házimunka is, ennyi.
Cserébe sokkal nyugisabb a környezet mint egy város, s hatalmas terület van. Én pl. nagyon szeretek kinn sütögetni, bográcsban, stb.
Ezt városban nem tudod megcsinálni.
"Ne ámíts már, hogy a gazdálkodó életmód a KIS fizikai tevékenység"
Ez nem gazdálkodás...van kb 40 tojótyúk, meg kert.. ennyi..ahol terem pár zöldség.. nem nagy durranás. Még disznó sincs..
A mai nőknek ez valami oltári nagy kihívás? KInyitni a csirkét reggelente? Nem is kell neki mindig, ha én kelek fel hamarabb, nyitom én.
"locsolni, néha gyomlálni"
Te sem éltél soha kertes házban, ha azt hiszed, hogy a kerti munka ennyi, hogy locsolni meg néha gyomlálni... 😃
Én amúgy városban lakom, nagy kert, tyúkok nincsenek, de akár lehetnének is, ha lenne rá igényem. Nyugalom, csend, de fél óra alatt bent vagyok Budapest belvárosában. Nem költöznék el innen.
35
Neked meg gondolom az a kihívás, hogy csinálj egy Pivot táblát excelben.
Amúgy meg ismerem ám az ilyen "ja nincs itt sok munka" szövegeket. Aztán minden naora akad 3 órányi mókolás a ház körül.
"26 vagyok.. Azt kifelejtettem, hogy cserébe még nyaralni se tudsz elmenni. Álom élet."
Ha megbízol valakit az állatokkal addig, akkor el tudsz. De aki 3-4 hetekre akar nyaralni az nyilván ne ide jöjjön velem élni.
Ez a hely maga egy egész éves nyaralás, nagyon szép környezetben.
Minek mennék innen nyaralni? Én egész évben egy szép környezetben élek.
A közelben van egy tájvédelmi körzet, ott lehet jókat túrázni is.
"Te sem éltél soha kertes házban, ha azt hiszed, hogy a kerti munka ennyi, hogy locsolni meg néha gyomlálni.."
Most is abban élek, s a kerttel tényleg nincs sokkal több gond. De ti tényleg semmit nem akartok csinálni a melón kívül?
Nem jó hog ya kertből szeded a zöldséget a leveshez? Meg a fáról a gyümölcsöt?
Miért nem értékelik ezeket a mai nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!