Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/196 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy úgy beszél, mintha a nőknek nem lenne 8 órás munkája, hanem otthon néznék egész nap a Netflixet és így nem akarnak neki gyomlálni:D
2023. szept. 24. 14:34
 62/196 A kérdező kommentje:

"Én értékelem, de azt is tudom saját tapasztalatból, hogy mivel jár a gyakorlatban, és így azt is, hogy ha szerinted nagyjából kimerült a locsolásban és a gazolásban, akkor jelenleg nem te csinálod a kertben a munka oroszlánrészét, ha maradunk csak a zöldségeknél."

Pedig én csinálom, szerinted ki csinálja? A szomszéd? S nincs vele sok meló.

Igaz nincs is túl nagy terület beültetve. A porta nagy, de nincs az egész beültetve!

S valóban, a fő feladat főleg a locsolás, de annak egy része is automatizált.

Gyomlálni pedig marhára nem kell napi szinten.

2023. szept. 24. 14:37
 63/196 A kérdező kommentje:

Ha pl. esik az eső, akkor locsolni se kell.. akkor tényleg csak a tojást kell összeszedni meg a tyúkoakt zárni nyitni.

Ja igen, a fűtés fával megy, ez is borzalmas...rakni kell télen a kazánt fával... borzalom.

Ugye milyen borzasztó lehet hogy nem gombnyomásra megy a fűtés?

2023. szept. 24. 14:38
 64/196 anonim ***** válasza:
100%
Ki kényszerít hogy így élj?
2023. szept. 24. 14:40
 65/196 anonim ***** válasza:
100%

Ja dolgozzon is, főzzön mert nem nagy elvaras, esetleg néha besegitesz, köszi

Utána locsolás tojás tyukszar

Házat takarítani

Ha lesz gyereketek, na az pláne női feladat

Ja nyaralni nem mentek mert ez már maga a nyaralás

Értem

Erre olyan nőt találsz aki maga is ebben nőtt fel és nagyon kiszolgaltatott, tehát jól jön neki hogy van fedél a feje felett

Hajra!

2023. szept. 24. 14:45
 66/196 Laylah ***** válasza:
100%

Nagymamám volt ilyesmi, hogy kukac volt a se*gében és rendesen rosszul érezte magát, ha meg kellett állnia pihenni. Élete utolsó 15-17 éve azzal telt, hogy minden télen meghalni készült, mert nem tudott kint mit mókolni. A képlethez add hozzá ezt is, hogy ilyen öregember leszel, aki szó szerint rosszul van, mert azt, hogy nem bír vagy nincs mit csinálni épp, úgy fogja fel, hogy ő most lusta, mert pihenni merészel, ami úgy tűnik, a szemedben bűn.

Én személy szerint tudom, milyen ez, nálunk is ment a kertgondozás, a csirketartás, de nekem ez nem hiányzik az életemből, és teljes vállszélességgel állok elébe, hogy mindjárt megkapom, hogy lusta vagyok. Pont nem érdekel egy random idegen véleménye a magánéletemmel kapcsolatban.

2023. szept. 24. 14:48
 67/196 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én vagyok az aki 40, vagy nem tudom mennyi kommenttel ezelőtt írta, hogy én pl szeretnék így élni, csak éppen nem más házában, hanem a sajátomban...

De nem értelek. Ha elém állna 100 férfi és mind egyöntetűen azt mondaná hogy fuh nekik aztán sosem kéne ez az élet, akkor szerinted érdekelne??? Befolyásolna bármiben is? Hát ki éli az ÉN életemet? Ők? Nemigazán.

Azt tudom hogy nekem mi kell, és ennyi éppen elég. Fogalmam sincs hogy miért mocskolódik valaki ennyit mások személyes vágyain, életvitelén.

Nyugodj le. Etesd meg a tyúkokat.😅

2023. szept. 24. 14:54
 68/196 anonim ***** válasza:
100%

Ez az életforma kevés embernek vonzó. Legyen az férfi, vagy nő.

Én nem akarok így élni, ezért nem is teszem. Soha nem költöznék vidékre, falura meg pláne. Ha valakinek tetszik ez az életforma, tegye. Én nem fogom lebeszélni, csak elkerülöm.

2023. szept. 24. 15:03
 69/196 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az égvilágon senkinek sem hiányzik, hogy azért rontsa le nagyságrendekkel az életminőségét, hogy alkalmazkodjon egy általad, a saját igényeid szerint kialakított rendszerhez.
2023. szept. 24. 15:03
 70/196 anonim ***** válasza:
86%
Előző voltam. Kérdező, azt már meg sem kérdezem, hogy az izzadásgátlás hol helyezkedik el nálad a fontossági sorrendben... :X
2023. szept. 24. 15:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!