Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/196 A kérdező kommentje:

Leragadtatok a csirkeszarnál. Miért kéne benne turkálni? A tojóhelyeket nem szarják össze. Egyáltalán nem kell a csirkeszarban turkálni. Egy váltócipőt érdemes felvenni ha bemész, ennyi.

Amikor kitakarítod az ólat akkor se turkálsz benne. Lapát is létezik... én nem is nagyon szoktam csirkeszarhoz érni, mivel nem kell...még kesztyű se kell a takarításhoz. A tojás összeszedéshez meg főleg nem.

2023. szept. 24. 16:35
 112/196 anonim ***** válasza:
89%

110

Mert a falun élő és dolgozó nők negyadannyira nem figyelnek a külsejükre, mint a városiak. Ebben egyébként van pozitívum is, de esztétikailag valószínűleg nem érnek fel a minden második nap kondizó, csini ügyvéd csajjal...

Gondolom ezért nem köztük keresgél a kérdező.

2023. szept. 24. 16:35
 113/196 A kérdező kommentje:

"Nem vagyok budai felsőosztály, de voltam már idén 3X1 hetet külföldön és még megyek is egy lisszaboni hosszúhétvégére. Nekem ezért élek, nem azért, hogy gyomláljak, meg tyúkokat ganajoljak."

Világos, neked az utazás az élet. Mindenki úgy él ahogy szeretne. Én arra voltam kíváncsi hogy van e manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi élet, ennyi.

Az meg nem utazásokból áll.

2023. szept. 24. 16:36
 114/196 anonim ***** válasza:
100%

#97: "Annyi volt a kérdésem hogy vannak e manapság még ilyen fiatal nők, akiknek bejönne az ilyen életforma ennyi."

Amit a #6-os és #43-as válaszoló is egyértelműen megválaszolt, érdekes, hogy nem vetted észre, kérdező.

2023. szept. 24. 16:37
 115/196 anonim ***** válasza:
100%

A tojó helyeket nem szarják le, mi? :D Gondolom ezért szaros minden tanyasi csirketojás, amit valaha láttam.

De akkor másképp fogalmazok... Nemcsak hozzányulni, de lapátolni sem akarom a szart, miután hazamentem a munkából.

116/196 anonim ***** válasza:
100%

“” "Kérdező én vagyok az aki Xkommenttel ezelőtt írta, hogy én pl szeretnék így élni, csak éppen nem más házában, hanem a sajátomban..."

Miért zavarna hogy az én házamban élsz?””””

Öhm ugye csak viccelsz??🤣

Miért is zavarná hogy csak a te életed/telked fejlődik és valami van mehet csupasz seggel… amire rengeteg időt energiát szánt feleslegesen… hát nem is tudom…

🤣

117/196 anonim ***** válasza:
100%

#105: "S nehéz elfogadni hogy valaki meg falun szeret élni, ahol van tér, nyugi van, lehet kertet csinálni, állatot tartani?"

Nem, azt nehéz elfogadni, hogy aki nem akarja ezt, azokat te lelustázod.

2023. szept. 24. 16:39
 118/196 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, miért nem keresel egy ilyen nőt ott a faluban?
2023. szept. 24. 16:39
 119/196 anonim ***** válasza:
0%

Ezekkel hibába vitatkozol.

Nem ebben szocializálódtak, el sem tudják képzelni az életüket így.

Mellesleg egy büdös szóval nem írta a kérdező, hogy bele akarna ebbe rángatni akárkit is.

Meg mire is menne egy olyan nővel, aki még egy kapát nem fogott meg életében és hajlandóság sincs benne.

Ezt akkor van értelme csinálni ha szereted, nem hogyha kényszernek éled meg.

Egyébként ha lenne még egy hiperinfláció, mint 46-ban, a sok kényelmes városi ember kb éhen döglene.

A pénze nem érne semmit, így venni sem tudna semmit.

Az ilyenekhez menne guberálni mint te, adná oda mindenét kajáért cserébe.

2023. szept. 24. 16:48
 120/196 anonim ***** válasza:
100%
119, pont erre nem válaszol, hogy miért nem olyan nőt választ, aki most is ezt csinálja.
2023. szept. 24. 16:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!