Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
 161/196 A kérdező kommentje:
157: Természetesen semmivel nem tudod megindokolni hogy troll vagyok, csak mondogatod...
2023. szept. 24. 18:18
 162/196 anonim ***** válasza:
100%

155

Öcsém, te ennyire nem ismered a felsorolás fogalmát? :D Ma már kétszer viselkedsz úgy, mint aki képtelen felfogni a legalapvetőbb nyelvi fordulatokat.

Igen, egy kertes házzal, főleg ha konyhakert és állatok járnak hozzá, FOLYAMATOSAN van mit mókolni.

De a gyengébbek kedvéért folytatom a felsorolást: gyomláltam, kapáltam, ültettem, gyümölcsöt szedtem, kitakarítottam a csirkék udvarát, kimostam a vizestáljukat, ha az eső kiverte a földet a járdára, akkor letakarítottam, összeszedtem a tojásokat, megjavítgattam apróbb dolgokat (pl kis lyuk a kerítésen) stb. Ez így már rendben van, vagy bővítsem még néhány elemmel a felsorolást.

2023. szept. 24. 18:19
 163/196 anonim ***** válasza:
100%

" Itt nem nagyon van fiatal nő, ha van, az is roma"

No lám, akkor mégsem olyan jó ez az élet, ha az ottani fiatal lányok is eljönnek onnan.

2023. szept. 24. 18:22
 164/196 anonim ***** válasza:
100%
#162: ebből is látszik, hogy troll a kérdező, szándékosan beszéltet benneteket azzal, hogy játssza a hülyét. Ne dőljetek be neki, nem érdemel ennyit se.
2023. szept. 24. 18:23
 165/196 anonim ***** válasza:
90%

Mert felháborító a stílusod, azért hőbörögnek.

Szerintem az életmódunk hasonló, bár nekem a fűnyírás az önjáróval is legalább fél nap, és ha nyáron két hetet kihagytam, akkor egy bozótharccá változott a munka. De nyilván ezt te is tudod. Ahogy azt is, hogy a fa nem magától lesz kazánkész és oda sem kúszik magától, hanem munka van vele. A csirkék napi fél óra, de a takarmány sem keletkezik meg magától. A gyümölcs, amikor érik, akkor hegyekben áll, és a paradicsomot sem a szorgos kis manók teszik el télire. Ha pedig egy hétig nem gazoltad idén a veteményt, akkor utána már minimum háromszor akkora meló rendbe tenni. Szerintem ezzel sem mondtam újat.

Ha van kedved, írd meg privátban, hogy hogy jön ki a 20-30 Ft tojásköltség úgy, hogy nem te termeszted a takarmányt, a téli hozam/költség különösen érdekes lenne, de ezzel nem fárasztanám itt a jónépet.

Veled ellentétben állandó "túljelentkezés" van a nőkből, nekem abból van elegem, hogy szinte mindenki beköltözne. De én tényleg magam csinálom, mert szeretem, és senkitől nem várom el, hogy egy fűszálat is kitépjen, talán te is jobban járnál, ha nem cselédet vagy napszámost, hanem társat keresnél elsősorban.

2023. szept. 24. 18:26
 166/196 A kérdező kommentje:
Rendben zárjuk le. Kevés ilyen nő van, felfogtam. Jó nekem egyedül is amúgy.
2023. szept. 24. 19:10
 167/196 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen nők, csak neked nem ők kellenek.
2023. szept. 24. 19:25
 168/196 anonim válasza:
84%

Balázs! Borsodbótára nem fog neked menni senki tyúkokat etetni, főleg úgy, hogy egyéb dolgokat is csinálsz a tyúkokkal. Meg az, hogy ingyenélő vagy a nővéred hátán, az csak plusz adalék. Ja és gyógyszerfüggő alkesz vagy. Tipikus falusi.

Iszik, döglik, aztán azt várni a párjától, hogy gondozza a portát.

2023. szept. 24. 19:29
 169/196 anonim ***** válasza:
82%

Ez a Balázs lenne?

Budapesti nagyvilági nő vagyok, így nem tudom minek kell meszelni a tyúkólt, szaros lesz a fal?

2023. szept. 24. 19:32
 170/196 A kérdező kommentje:
169: Balázska vagyok igen, ismernek itt sokan.
2023. szept. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!