Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/196 anonim ***** válasza:
92%
Aha, ő erősködött, hogy aki nem hajlandó a munkája, és a benti teendők után még tyúkszart lapátolni, gyomlálni, hanem urambocsá NETFLIXEZNI mer, az LUSTA.
2023. szept. 24. 17:17
 132/196 anonim ***** válasza:
69%
Jó persze sőt onellatasra rendezkedjunk be meg kell atombunker is, 119-es
2023. szept. 24. 17:20
 133/196 anonim ***** válasza:
12%

Hiszti?

Ez a hiszti amit ti nyomattok itt, oldalakon keresztül.

Nem érdekel a kérti munka, akkor nem csinálod kész pont.

A kérdező így él, és ehhez keres partnert.

Pont h nem egy olyan nő kell neki aki undorodik az egésztől.

Egyébként van aki 8-12 óra fizikai meló utan is hajlandó csinálni ezt, mert szereti.

Te netflixezni akarsz, akkor csináld azt.

2023. szept. 24. 17:36
 134/196 anonim ***** válasza:
100%
Csinálom is, csak ne mondja azt, hogy ha én nem úgy élek, ahogy ő, akkor lusta vagyok.
2023. szept. 24. 17:37
 135/196 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező! Neked volt egyáltalán valaha is párkapcsolatod?
2023. szept. 24. 17:39
 136/196 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg nem olyan nagy mutatvány ez, bár nálam kisebb a konyhakert, mert annyira nem vagyok oda a földtúrásért, cserébe több állatot tartok.

Ha őszinte vagy magadhoz, a háztáji tojás sokkal többe van, mint a bolti, igaz, a minősége is jobb. Azt én sem értem viszont, hogy mi a f@szért kell hőbörögni azon, hogy a városi nők jelentős többsége nem cserélné gumicsizmára a körömcipőt, amikor kiszáll az autójából, és az sem opció neki, hogy a szálkát szedegesse a kezéből, amikor a kazánt rakja, ha te nem vagy otthon.

Miről akarsz meggyőzni valakit, akinek akár a tyúkok szagától is felfordul a gyomra?

Hiába vered magad a földhöz, hogy mekkora jóság, ahogy te élsz, ez rajtad kívül nem sokakat fog beindítani, keress olyat, aki eleve erre vágyik.

Ha pedig nem akad ilyen, akkor tanulj meg egyedül élni, vagy örökbérletben a tesóddal, de azt felejtsd el, hogy aki nem a te életformád válsztja az lusta, vagy semmirekellő, mert a végén még annak sem leszel a pökhendiségeddel vonzó, aki amúgy jó kedvvel beállna melléd kapálni.

2023. szept. 24. 17:41
 137/196 anonim ***** válasza:
100%
#133: a kérdező föltett egy kérdést, amit a #6-os, majd később a #43-as is megválaszolt. Valamiért mégsem vett ezekről tudomást. Akkor most ki is hisztizett itt tovább?
2023. szept. 24. 17:42
 138/196 A kérdező kommentje:

"Ha őszinte vagy magadhoz, a háztáji tojás sokkal többe van, mint a bolti, igaz, a minősége is job"

Biztos igazad van...egy tojás költsége nálam olyan 25-30 forint jelenleg, a boltban is ennyi?

S ebbe minden benne van.

Mondom, fél óra meló naponta.

2023. szept. 24. 17:52
 139/196 A kérdező kommentje:

Egy szóval se írtam hogy nekem valami tősgyökeres budapesti nő kell aki még tyúkot se látott, meg nem is vágyik rá.

Arról szólt a kérdés hogy vannak e még ilyen fiatal nők, akiknek ez az életmód bejön ennyi.

Biztos vannak amúgy, de itt az ellentábor hangoskodik és háborodik fel a tyúktartáson IS.

40 tojótyúkról beszélnük egy kerttel amiben terem pár fajta zöldség. Borzalom.

Nyilván annak aki a picsáját szereti csak mereszteni a kanapén a 6 órás irodai munka után, meg rendelgeti a kaját is, annak tényleg borzalom.

Nem is egymást keressük.

2023. szept. 24. 17:54
 140/196 anonim ***** válasza:
82%
#138: hát akkor kellemes további egyedül melózást.
2023. szept. 24. 17:54
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!