Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?
Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.
Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.
A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.
Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.
F/32
"Ha szeret miért ne lenne kedve velem ezzel IS foglalkozni?"
Mert a szerelem nem azt jelenti, hogy megváltozik a hobbink. Te abbahagynád a csirkézést a nőért, ha szereted?
Ja amúgy egy szóval se írtam hogy modell kinézetű bombanőre vágyom, de ez már mindegy is.
Nagyítóval kell keresni az ilyen nőket, az biztos..a válaszok alapján.
Ti utazni akartok, étterembe járkálni, fizetős programokra állandóan, ennyi. Ez nektek a szabadidő eltöltés.
Nekem meg az hogy foglalkozom a portával,megtermelek ezt azt, stb.
"vannak e manapság még ilyen fiatal nők, akiknek bejönne az ilyen életforma ennyi"
Nekem mindkét oldalról a nagyszüleim - 80 felettiek - azért költöztek Pestre, mert utálták ezt az életmódot. Mainőzhetsz, ameddig tetszik, de nem korfüggő ez. Ha apámnak próbálnád ezt az életformát eladni, csak nevetne. És ő se nem mai, se nem nő.
103: S nehéz elfogadni hogy valaki meg falun szeret élni, ahol van tér, nyugi van, lehet kertet csinálni, állatot tartani?
Érdekes, itt is élnek emberek, nem mindenki költözött fel a városokba, furcsa nem?
102
Igen, nekünk a munkahelyi helytállás és az otthoni munka után nem a kerti munka az álmunk.
Én megteremtem magamnak azt az életszínvonalat, amin élni akarok, és köszönöm nem kérek a csirkeszarban turkálásból
"Érdekes, itt is élnek emberek, nem mindenki költözött fel a városokba, furcsa nem?"
Egyáltalán nem furcsa. Az furcsa, hogy nem onnan szerzel nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!