Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/196 anonim ***** válasza:
96%
Falusi nő vagyok, nálunk is vannak pici házak amit pikk pakk kilehet takarítani, sőt a bevásárlást online rendelem és kihozzák. Rajta vagyunk azért a térképen 😅. Igaz tyúkok addig voltak, amíg otthon éltem, nálunk már nincs (de gyerekként igen, ganéztam disznót, láttam el tyúkot és fát is hordtam). Nálunk már csak nagy kert és nem igaz, hogy "kis fizikai munka", én hozzá vagyok szokva és úgy mondom, hogy baromi fárasztó. Azt nem csak locsolni meg gyomlálni kell, hanem kapálni, ásni is kell, mert a földet megkell forgatni (hacsak nincsenek gépek, ha nincs akkor szépen ásóval), trágyázni időnként stb. Tudni, hogy mikor mit kell, ha beteg valamelyik növény arra tudni, mivel kell permetezni (gombásodik, elkap ezt azt meg ezer más baja lehet egy termő, pláne nemesített növénynek). Ezért lett füvesítve nálunk is, csak nyírni kell, locsolni, a fákat, virágokat meg metszeni, az tényleg nem nagy meló, munka után meg hétvégén baromira nem vágyunk arra, hogy plusz műszakban a kertet meg az állatokat kelljen ellátni és behozni amivel a munkahely miatt elmaradtunk. Jah, állatnál nincs hétvége, meg ünnep, meg "beteg vagyok", menni kell. Anyagliag sem éri meg, a takarmány drága, azt megtermelni már tényleg egy plusz műszak, meg géppark... egy tyúkhoz is kell valamennyire érteni, azoknál is van hogy vitaminozni, gyógyszerezni kell (nagyobb állatoknál egy jó állatorvos is), költésnél a kicsiket figyelni, ha kell kivenni és lámpázni, vitaminozni, felkell ismerni ha valami gond van. Aki tényleg ezt csinálja az egy életforma, ráadásul fárasztó, sokszor veszteséges (ha nem ez a fő munkahely akkor pláne). Vannak ilyen nők, akik családi gazdaságokban dolgoznak, sőt elletőket szinte csak nőket ismerek 🤷🏼‍♀️ őket sem zavarná szerintem ez az életforma, de azok meg neked nem tetszenének.
2023. szept. 24. 15:39
 72/196 anonim ***** válasza:
24%

Tényleg olyat kell keresni,aki ebben nőtt fel.Aki sose csinalt ilyet,nem biztos,hogy szeretne.

Falun lakom,itt az udvarra lustak kimenni az emberek,vagy egy gyümölcsfát nem ültet el.Nincs olaan sok munka vele amúgy,se a kerttel,de kevesen szeretik,és sokan lenézik.

Kár neki esni a kerdezőnek,vannak ennel sokkal rosszabb együttélések is.Nyaralni se akar mindenki.Engem az jobban izgatna mennyire pofázna bele mit mire költök,mit veszek fel.

2023. szept. 24. 15:40
 73/196 A kérdező kommentje:

"Kérdező én vagyok az aki 40, vagy nem tudom mennyi kommenttel ezelőtt írta, hogy én pl szeretnék így élni, csak éppen nem más házában, hanem a sajátomban..."

Miért zavarna hogy az én házamban élsz?

2023. szept. 24. 15:41
 74/196 A kérdező kommentje:

"hanem kapálni, ásni is kell, mert a földet megkell forgatni (hacsak nincsenek gépek, ha nincs akkor szépen ásóval),"

Kapálni meg ásózni nem mindennapos feladat...rotációs kapa is van amúgy..csak egy városi nőnek tudod bemagyarázni hogy ezek itt napi feladatok...

Nem éri meg tyúkot tartani? Hát szerintem marhára megéri. A tojást eladom ami marad, a tápot fedezi és még marad is pénz belőle. S ehhez elég 40 tojótyúk, nem kell hatalmas tyúkfarmra gondolni.

Tehát nekem kvázi ingyen van a tojás. Nem éri meg? Nem értem, nem éri meg hogy ingyen van a tojás?

2023. szept. 24. 15:44
 75/196 A kérdező kommentje:

74: Szerintem amúyg félreértesz valamit, ez nem egy hatalmas háztáji gazdaság. Kert van meg pár tucat tojótyúk. A munkából jön a fő jövedelem és igenis lehet mellette csinálni.

Ahogy a TSZ-be is el tudtak járni anno az emberek úgy hogy mellette nem hogy csirkét tartottak de disznót is, nyulat meg mindenfélét... és kertjük is volt.

El vannak kényelmesedve a népek, ennyi az egész.

2023. szept. 24. 15:46
 76/196 A kérdező kommentje:

A kert felásása évi 2-3 alkalom, a trágyázás meg egy... ne csináljunk már úgy mintha ez hatalmas dolog lenne...

De aki ahhoz van szokva hogy hazamegy a lakásba benyomja a fűtést és fetreng, annak lehet tényleg fura hogy itt van más teendő is.

A tyúk napi 20-30 perc meló max. De inkább 20. Ez sok?

20 percet pár kommentelő itt is eltöltött most felháborodott kommenteket írogatva hogy mit képzelek én...

2023. szept. 24. 15:48
 77/196 anonim ***** válasza:
92%

"El vannak kényelmesedve a népek, ennyi az egész."

Szerintem te trollkodsz.

Amúgy meg: az nem elkényelmesedés, ha valaki nem hajlandó a neki tökéletesen megfelelő, kényelmes kis életét lerontani azért, hogy egy általa nem ismert, ostoba, lekezelő nímand életének a része lehessen.

2023. szept. 24. 15:49
 78/196 anonim ***** válasza:
100%

"20-30 között szinte egyedül voltam végig, megtanultam tisztességesen főzni."

A kerti munkákat is 100 %-ban te végezted akkor is, meg jelenleg is?

2023. szept. 24. 15:52
 79/196 anonim ***** válasza:
93%

Nem értem, nem éri meg hogy ingyen van a tojás?

Mert nincs ingyen. Az időddel fizetsz, azzal a tyúkokra áldozol. Márpedig az idő nagyon értékes, soha nem kapod vissza.

Számomra értékesebb a sport, olvasás, pihenés, utazás, mint a tojás. Meg tudom venni. Ráadásul a városban lakom, biztosan többet költesz a pz ingázás miatt benzinre mint én tojásra.

2023. szept. 24. 15:53
 80/196 anonim ***** válasza:
92%

"Ahogy a TSZ-be is el tudtak járni anno az emberek úgy hogy mellette nem hogy csirkét tartottak de disznót is, nyulat meg mindenfélét... és kertjük is volt."

Aztán leélték az életüket, úgy hogy ki sem léptek a faluból.

"nem éri meg hogy ingyen van a tojás?"

Nem, nekem nem éri meg, ha a tyúkszarban kell kotorászni, ganajolni, etetni, a tojást eladását intézni.

Én a munkám mellett pihenni, szórakozni, kikapcsolódni szeretnék. Ezért élek, nem azért, hogy a munka és az alvás közötti időszakot kitöltem még több munkával.

2023. szept. 24. 15:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!