Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/196 A kérdező kommentje:

39: A fűnyírást én csinálom, nem muszáj a nőnek nyírnia. Bár szerintem baromira nem nehéz meló főleg egyenes terepen.

A nagyobb meló a lejtős részén fűkaszázni, de azt megoldom én.

" Se gyomlálni, se locsolni, se tyúkszarban tocsogni nem szeretnék."

Mit szeretnél? EGész nap feküdni a kanapén meló után?

2023. szept. 24. 14:13
 42/196 anonim ***** válasza:
100%

"Minek mennék innen nyaralni? Én egész évben egy szép környezetben élek."

Van nálad tenger, óceán, magashegység, sivatag, ókori római romok, autentikus olasz étterem etc?

2023. szept. 24. 14:13
 43/196 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az érdekelt téged, hogy sok olyan nő van-e, akinek emgfelel ez az életmód. A válasz az, hogy nincs sok ilyne nő. Vedd tudomásul és kész.
2023. szept. 24. 14:14
 44/196 anonim ***** válasza:
100%

"EGész nap feküdni a kanapén meló után?"

A nyolcóra munka, a bevásárlás, a benti munkák, főzés után? Ő ... igen, pihenni szeretnék, filmezni, moziba menni etc

2023. szept. 24. 14:15
 45/196 A kérdező kommentje:

42: Pár napos 1 hetes nyaralás megoldható ha nagyon akarjuk, a szomszédot meg tudom bízni hogy figyeljen a tyúkokra addig, mondjuk a tojásért.

De olyan nagyvilági nő aki pár havonta hetekre akar elmenni nyaralni nyilván ne ide jöjjön.

2023. szept. 24. 14:17
 46/196 A kérdező kommentje:

"A nyolcóra munka, a bevásárlás, a benti munkák, főzés után? Ő ... igen, pihenni szeretnék, filmezni, moziba menni etc"

Nem kell mindennap bevásárolni, se főzni, se benti munkázni...te naponta takarítod a lakást? Naponta főzöl?

Mert én simán megfőzök 3-4 napra, meg bevásárolok 2 hétre egyszerre...takarítás meg hetente egyszer. WC-t fürdőt lehet gyakrabban.

2023. szept. 24. 14:19
 47/196 anonim ***** válasza:
88%

"Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs."

"Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni"

Ha maradunk csak a zöldségeknél, akkor az ásást, kapálást, veteményezést, palántanevelést, - bizonyos zöldségeknél az egyelést, paradicsom kacsolást stb. - és a zöldségek betakarítását azért hagytad ki, mert ezeket mind te csinálod?

Azt meg, hogy milyen gyakran kell egy zöldséges kertet gyomlálni, ha van elég csapadék, és/vagy locsolsz, az tudja, aki csinálta vagy csinálja a gyakorlatban.

Én csináltam - nem egyedül - közel 10 évig, egy kb. 600 négyzetméteres (kb. 20 x 30 m-es területen, ami valószínűleg a közelében nincs annak, ami nálatok a "hatalmas porta" és nagyon távolt ált a valóságtól a "néha", és sokkal közelebb az igazsághoz a "folyamatosan".

Nem tudom, hol élsz, és mennyi idő lenne a párodnak onnan naponta munkába ingázni, ha egy közeli városban dolgozna, de nem biztos, hogy napi 8 óra munka és minimum 1-2, vagy akár 4 óra ingázás után még arra vágyna, hogy a kertben dolgozzon.

Szerintem is olyan nőt lenne érdemes keresned, aki ebben nőtt fel, és vagy most is vidéken él, vagy szívesen illeszkedne vissza ebbe az életmódba.

2023. szept. 24. 14:20
 48/196 anonim ***** válasza:
100%

#40 akkor szedjed a zöldségedet és a gyümölcsödet basszus. olyan kibszott kodependens a mai férfi generáció. "nő nélkül nem megy semmi!! ha nincs nőm, akkor nincs is értelme az életemnek, sosem lehetek boldog!!!! ha nem akarnak velem lenni a nők, akkor a nők rosszak! ha nem akarnak hozzám igazodni a nők akkor azok a nők hibásak agyilag!! a mai nők hülyék!! "

ne érzelmeskedj itt, könyörgöm. nem kell köpködnöd a mérget oldalakon keresztül azért, mert az itteni nőket nem vonzza a te személyes életviteled. legyél már erősebb ennél mentálisan lol

mindenk lehet saját véleménye. még a nőknek is.

2023. szept. 24. 14:21
 49/196 A kérdező kommentje:

Egyébként a fűnyírást se várom el a nőtől.. bár tetszene ha segítene benne, mert nagy a porta. Ami jól esne ha időnként főzne rám, de igazából abban is szívesen segítek, illetve én is tudok ám főzni.

20-30 között szinte egyedül voltam végig, megtanultam tisztességesen főzni.

A takarításban is segítek ha neki sok.

2023. szept. 24. 14:21
 50/196 anonim ***** válasza:
100%

Mi olyan meglepő abban, hogy 9 óra munka után, amikor fél 6-ra hazaérek, letusolok, főzök, pakolgatok / mosok / takarítok / ügyintézek stb. Olyan 7:30 és 10:30 között szeretném azzal tölteni az időm, amihez igazán kedvem van?

Igen, az ember nem kizárólag a munkáért él, és szeretnénk pár órát a napunkból, amikor azt csináljuk, amot szeretünk. Lehet tovább hisztizni...

2023. szept. 24. 14:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!