Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/196 A kérdező kommentje:

20: Ez tényleg nem, mert én nem szeretem a lusta nőket. A férfi munkát meg nyilván nem várom el tőle, mert itt van ám fahasogatás, fűrészelés is.

Ja és igen, szerintem egy normális nő főz, lehet ez is kiveri a biztosítékot a mai nők egy részénél hogy hogyan képzelem.

De pl. a főzésben én is szeretek segíteni, gyakran én is főzök.

2023. szept. 24. 13:48
 22/196 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi? Sokkal többet vársz el mint amit adni tudsz.
2023. szept. 24. 13:49
 23/196 anonim ***** válasza:
100%
na, hát persze hogy oda lyukadtunk ki hogy minden nő lusta pcsa mert nem akarnak a te életmódodhoz igazodni.
2023. szept. 24. 13:51
 24/196 A kérdező kommentje:

22: Mit várok el? Hogy ne üljön a kanapén és segítsen be a házimunkában? Marha nagy elvárás..

Ti tényleg így akartok élni? Fetrengeni valami 6 órás irodai meló után a kanapén nézve a sorozatot és várni a rendelt kaját?

2023. szept. 24. 13:53
 25/196 A kérdező kommentje:

23: Szerintem aki arra nem hajlandó hogy a kertet locsolja amit 80 éves nagyanyám is megcsinált még pár éve, az lusta.

Az is lusta aki nem hajlandó napi kétszer bemenni összeszedni mondjuk a tojást.

Én is csinálom, de úgy a jó ha közösn csináljuk a dolgokat.

2023. szept. 24. 13:54
 26/196 anonim ***** válasza:
94%
Nekem pl krvára nem lenne kedvem a 8 órás irodai munka, meg a benti házimunka mellett még ezeket csinálni, de kinek mi.
2023. szept. 24. 13:57
 27/196 A kérdező kommentje:

26: Ninsc ezzel semmi baj, el vannak kényelmesedve az emberek. Egy irodai munka után pont hogy feltölt egy kis fizikai tevékenység.

Az nem meló hogy locsolni kell néha 20 percig. A tyúkok is napi fél órát igényelnek kb összesen.

2023. szept. 24. 13:58
 28/196 anonim ***** válasza:
93%
Áh nem, mindenki 0-24 es programot akar Xórás rendes munka után, meg a kert körül, fiatalon csirkéket darabolni meg meszelni más háza tájékán meg onnan menni nyugdíjba mert nincs aki etessen, szóval max a szomszéd fürdője lesz a nyaralás… azért hogy néha beszállj hagymát pucolni… mert ez így egyenlőség és nem túlzó elvárás” a semmiért” cserébe :D
2023. szept. 24. 13:58
 29/196 A kérdező kommentje:

28: A tyúkólat több havonta kell meszelni és azt én csinálom, nem várnám el a nőtől...

Se a fűnyírást. Bár szerintem egy tökös csaj simán tud füvet is nyírni, nem nagy nehézség, főleg egy önjáró géppel, ahhoz minimális fizikai erő kell.

S én csinálom a női melókat is a háznál...én is főzök, takarítok, a nőtől viszont nem várom el a nagyon férfi melókat.

Tehát mi is a borzalom nagy elvárás?

Hogy ne üljön a fenekén meló után a Netflixet lesve a kanapén?

2023. szept. 24. 14:01
 30/196 anonim ***** válasza:
91%
26 vagyok.. Azt kifelejtettem, hogy cserébe még nyaralni se tudsz elmenni. Álom élet.
2023. szept. 24. 14:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!