Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/196 anonim ***** válasza:
100%

"ahol terem pár zöldség"

"hatalmas porta ..... mindenféle zöldséggel teleültett kert,"

Most akkor melyik az igaz a kettő közül?"

2023. szept. 24. 14:25
 52/196 A kérdező kommentje:

"Ha maradunk csak a zöldségeknél, akkor az ásást, kapálást, veteményezést, palántanevelést, - bizonyos zöldségeknél az egyelést, paradicsom kacsolást stb. - és a zöldségek betakarítását azért hagytad ki, mert ezeket mind te csinálod?"

Ásózni marha ritkán kell..kapáni is...palántát vehetsz is, ha macera nevelni.

De igazából a vége most is az hogy ha nincs kedved semmihez akkor maradj a városban, ennyi.

Én nem érzem igazából munkának a kerttel való foglalkozást mert van értelme, van látszatja utána.

A tyúkokkal napi fél óra meló van átlag de lehet sokat mondtam Ha ez egy nő szerint borzalom sok, szíve joga. Szerintem nem sok.

Ha szerinte borzasztó hogy hetente ki kell pucolni az óljukat (mondjuk fél óra),akkor legyen az... bár azt szeretem én csinálni, egy normális nő szerintem ebben is segít.

2023. szept. 24. 14:25
 53/196 A kérdező kommentje:

", főzök, pakolgatok / mosok / takarítok / "

Egyiket se kell naponta csinálni...te mindennap főzöl? Minek? Több napra is lehet főzni?

Takarítani se kell naponta... minek naponta porszívózni?

A mosásról nem is beszélve, amit a mosógép csinál amúgy, nem te.

De felfogtam, marhára nem vágytok faluba, kerttel, jószággal. Mert juj, azzal meló van. Meg nem lehet nyaralni mellette 3 hétig Olaszba.

2023. szept. 24. 14:27
 54/196 anonim ***** válasza:
100%

53

Ezért van perjel a felsorolás elemei közt, te agyoniskolázott.

2023. szept. 24. 14:28
 55/196 A kérdező kommentje:

"Én csináltam - nem egyedül - közel 10 évig, egy kb. 600 négyzetméteres (kb. 20 x 30 m-es területen, ami valószínűleg a közelében nincs annak, ami nálatok a "hatalmas porta" és nagyon távolt ált a valóságtól a "néha", és sokkal közelebb az igazsághoz a "folyamatosan".

"

Nem kell folyamatosan gyomlálni... a megművelt földterület amúgy nem olyan sok. Inkább a porta nagy.

Ha nő egy kicsit a gyom akkor sincs semmi, ez nem úgy működik hogy azonnal rohanni kell kihúzgálni mert különben "elromlik" a kert.

2023. szept. 24. 14:29
 56/196 anonim ***** válasza:
93%
Ha a tyúkszarban matatás és az olasz nyaralás között kell választani, akkor nagy szívfájdalommal, de az utóbbi mellett teszem le a voksom.
2023. szept. 24. 14:29
 57/196 A kérdező kommentje:

54: Pakolgatás..nyilván marha sokat kell állandóan pakolgatni is...

De felfogtam, ti kb. arra vágytok hogy hazamenjél (ha egyáltalán dolgozol) aztán ne kelljen kb. semmit csinálni.

Na, nyilván nem ilyen nőre vágyom. Rühellem a lusta nőket.

Az hogy az ember magára főz meg tisztán tartja a környezetét az nem valamiféle munka, hanem alap.

De egy mai nőtől már gyakran az is nagy elvárás hoyg tudjon bármit is főzni..

2023. szept. 24. 14:31
 58/196 A kérdező kommentje:
56: Mondom, egy nagyvilági nőnek nyilván nem lenne ideális ez. Te jobban jársz a gazdag pasival, aki mellett lehet dolgozni se kell.
2023. szept. 24. 14:32
 59/196 anonim ***** válasza:
100%

57

Én meg a tyúkszarszagú férfiakat rühellem. :D

60/196 anonim ***** válasza:
100%

"Nem jó hogy a kertből szeded a zöldséget a leveshez? Meg a fáról a gyümölcsöt?

Miért nem értékelik ezeket a mai nők?"

Én értékelem, de azt is tudom saját tapasztalatból, hogy mivel jár a gyakorlatban, és így azt is, hogy ha szerinted nagyjából kimerült a locsolásban és a gazolásban, akkor jelenleg nem te csinálod a kertben a munka oroszlánrészét, ha maradunk csak a zöldségeknél.

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!