Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 14:32
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/216 anonim ***** válasza:
100%
125. Megtudtuk mar, hogy te 10/10-es vagy ferfiassag tekinteteben. Azt is, hogy harcos vagy. Gyerekkori traumad van, es ritualenak fogod fel a tarsadalom visszajelzeseit feled. Oriasi tevkepzeteid vannak. Ha csak egy ilyen lenne, mar akkor is menekulnenek eloled a nok. De ez meg csak a felszint megkarcolgatva jott elo, van ott tobb is. Tenyleg nulla betegtudatod van?
2021. szept. 9. 16:19
 132/216 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ösztönös, és akkor? A legtöbb ösztönünk nem véletlenül van velünk több ezer éve. Az ösztöneink nélkül már rég kihaltunk volna, mint faj. Nyilván itt nincs ilyen súlyos dologról szó, de az alap ugyanaz: ha valaki nem szimpatikus, akkor a társaságával csak magamnak ártanék. Te ezen mit nem értesz?

Hiába jó ember valaki, ha nincs vele közös témám. Hiába jó ember, ha szerintem unalmas. Hiába jó ember valaki, ha szerintem öntelt. A párom, a barátaim, a haverjaim mind olyan emberek, akik jó emberek ÉS szimpatikusak. Komolyan, szellemileg visszamaradott vagy, hogy ezen nem értesz valamit?

2021. szept. 9. 16:24
 133/216 A kérdező kommentje:

132

De mit ártanál magadnak? Ha megismernéd az illetőt és rájönnél vannak értékei neki is, talán még több mint szimpifejeknek?

Tudod a felszín gyakran megtévesztő, nem mindig a csili-vili a legtartalmasabb, legértékesebb.

Jó lenne ha az emberek a felszín alá is kukkantanának végre és nem csak szimpi-nem szimpi kategóriában gondolkodnának. Egész biztosan van ott meg több kategória is, nem csak ennyi.

2021. szept. 9. 16:41
 134/216 anonim ***** válasza:
100%

129#

Ahogy a mostani besötétült világod is az ok okozat törvénye. Sőt tovább lépek a vonzás törvényéhez😉 olvass kicsit utána.

2021. szept. 9. 16:42
 135/216 anonim ***** válasza:
100%

Azt ártanám magamnak, hogy olyan emberekre pazarolnám az időmet, akik nem tesznek boldoggá. Akik nem jó társak semmiben, csak különböző módokon lehúznak. Ha valaki elsőre nem szimpatikus, később se lesz az. Nem véletlenül ismert az "első benyomás" kifejezés.

Vannak értékek, lehet, de és? Figyelj, attól, hogy vannak jó tulajdonságai, még nem lesz szimpatikus. Attól még nem fogom élvezni a vele töltött időt. Te ezt képes vagy agyilag felfogni?

Egyébként kérdező, tökéletes példája vagy annak, hogy mi nők miért menekülünk a magukat "rendesnek" való férfiakról - mert kiderül, hogy cseppet sem azok, sőt, általában nekik vannak a legdeformáltabb képzeteik az emberi kapcsolatokról.

2021. szept. 9. 16:47
 136/216 A kérdező kommentje:

134

Leírtam, nem jókedvében lesz ilyen az ember. Nem azért mert jó neki és élvezi. Bele van kényszerítve ebbe az ember. Miért szerinted a társadalom és az emberek úgy általában khurvára méltányosak. Fenéket. Dolgozik a pszichopata-túlélési ösztön mindenkiben. Kutyát nem érdekli, hogy tetteik milyen áldozatokat követelnek.

2021. szept. 9. 16:49
 137/216 anonim ***** válasza:
100%

136#

Te melyik bolygón élsz?😀 jó isten gyere le kérlek..

Nekem is vannak barátaim, járok társaságba de nem közösítünk ki senkit, sőt tovább megyek segítjük egymást.

Ne ragadj le az iskolás éveidben.

És a vonzás törvényét olvasd el, mert most jelen pillanatban magadnak okozod a bajokat.

2021. szept. 9. 16:54
 138/216 A kérdező kommentje:

135

Dehogy deformáltak. Én az embert kizárólag jelleme szerint ítélem meg. És ehhez kicsivel több idő kell mint néhány pillantás. Most leesett, hogy te tulajdonképpen pofára ítélsz, mert ennyire gyorsan senkiről nem derül ki, hogy milyen, jó ember vagy rossz, szórakoztató vagy sem, érdekes vagy sem. Ahhoz idő kell. Ne haragudj de szánalom ez a fajta szelektálás.

Én, ha jónak ítélem meg valaki jellemét, adok egy esélyt a dolognak és beszélgetek vele, kicsit jobban megismerjem. Aztán néhány nap, hét alatt kiderül mennyi közös érdeklődési körünk van. Ha nincs sok magától úgyis elhal a dolog, ellenérzések nélkül.

De ez a fajta pofára ítélés nagyon elcseszett szerintem. Ne hari. Emiatt van ennyi félreértés és ellenérzés az emberekkel egymással szemben.

2021. szept. 9. 16:54
 139/216 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki rendes ember, a minimum. Önmagában kevés bármilyen kapcsolat kialakításához.

Például van egy rendes ember, de semmilyen közös hobbink vagy érdeklődésünk nincsen és nem is nyitott az újdonsáhokra. Áruld el, vele miért hoznék létre bármilyen kapcsolatot, amik könnyen találok olyan embereket, akikkel vannak közös pontok és/vagy nyitottak? Hm?

Teljesen érthető, amiért ennyire egyedül vagy.

2021. szept. 9. 16:58
 140/216 anonim ***** válasza:
100%

#133: "De mit ártanál magadnak?"

Ugyan én nem ő vagyok, de válaszolok helyette, mert én ezt mostanáig már többször, több különböző oldalról megközelítve szavakba öntöttem. Röviden: olyan értékes, szellemi / érzelmi / intellektuális erőforrásokat leszek kénytelen elpazarolni rá, teljesen fölöslegesen (kb. mintha egy feneketlen kútba öntöttem volna azokat), amelyeket hogyha a saját javamra, egyéni fejlődésemre, életben előbbre jutásomra, életminőségem javítására fordítok, akkor sokkal rövidebb idő alatt sokkal előbbre lennék. Magyarán: mert az illető egy ENERGIAVÁMPÍR, akár tudatosan az, akár anélkül, hogy ezt magától észrevenné. Vagyis az én saját dolgaimban akár szándékosan, akár nem szándékosan, de VISSZAHÚZ a saját szintje irányába. Vagyis tőlem nézve: LEFELÉ.

"Ha megismernéd az illetőt és rájönnél vannak értékei neki is, talán még több mint szimpifejeknek?"

Ugyan fejtsd már ki légy szíves, hogy

1, mik ezek az állítólagos értékek,

2, kik azok a "szimpifejek".

2, pontra vonatkozóan még föltenném a kérdést: szerinted minden egyes embernek ugyanazok szimpatikusak, és tök ugyanazon szempontok alapján?

2021. szept. 9. 16:58
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!