Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek balek voltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek balek voltam, hogy úgy vittem haza egy nőt randi után 60 km-re, hogy éreztem: sem ő sem én nem akartunk egymással többet találkozni?

Figyelt kérdés

Vonattal jött (kistelepülésről) és a hazaút nehezebb lett volna, mert randi közben elment a vonata és a következőre sokat kellett volna várnia.

Mondjuk még a találkozás előtt felajánlottam (pontosabban megkért), hogy a hazaviszem, ha már volt hajlandó bejönni a városba randizni.

Hazaúton is beszélgettünk, de nyilván ő és én is éreztem, hogy tök felesleges volt a találkozás.

De nem tudom, hogy máshogy kellett volna megoldani, amikor már tudtam, hogy csak nyűg hazavinnem. Ott kellett volna hagynom úgy, hogy tudta hol parkolok? 6,8 literes fogyasztással (ennyi kb az enyém) és 630 Ft-os benzinárral (amúgy 100-ast tankoltam előtte) ez 5000 Ft-ba fájt nekem.

Ti mit tettetek volna ilyen esetben?

ma 19:07
A kérdező szavazást indított:
Balek voltál, ott kellett volna hagyni a pi**ába
Balek voltál, de azért mert előre beleegyeztél hogy hazaviszed
Ez teljesen elvárható egy pasi részéről, akkor is ha kudarc a randi
16 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Normális férfi hazaviszi a nőt akkor is, ha sikertelen a randi, és utána nem agonizál pár ezer forinton.
ma 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de nem opció az, hogy nem voltál balek, UDVARIAS VOLTÁL, ami nem elvárandó alapból ilyen távra, de amikor ezt előre megbeszélitek, akkor gondolkodhattál volna, hogy senki nem garantálja neked, hogy sikeres lesz a randi!

Miért csak a balek vagy a teljesen elvárható a két opció??

Ennyi, örülj már neki, hogy kedves voltál. Csak akkor lehet hazavinni egy embert, ha megdugod? Köszönöm, ha vannak ennél még szofisztikáltabb emberek!

ma 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:
#2: Igazából az a baj, hogy senkinek nem tudok NEM-et mondani!
ma 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Ergo te tartod magad baleknak! te ne ígérgess előre... ha nem tetszik neked, amit megígérsz, ha nem jött be a randi...

Külső szemmel kedves, hogy elvitted a nőt, és ne érezd magad emiatt baleknak... Amúgy meg akkor ismerkedj olyan emberrel, aki pár km-n belül lakik.. :D

ma 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A nő meg levonatozott hozzád, nyilván az sem ingyen volt. Nem voltál balek csak normális.
ma 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!