Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor szeretne találkozni, ha lefekszünk egymással. Ez normális egy komolynak tervezett kapcsolat esetében? Nem szégyenlem a kérdést, noha én vagyok a férfi(20+).
Nem igazán kedveli a közös programokat, beszélgetni nem szoktunk. Nem bánná, ha találkozásaink ideje csak 'azzal' telnének el.
Az utóbbi észrevételem miatt gondoltam úgy, hogy beugratom.
Megkérdeztem, felmehetek-e hozzá ma. Igent mondott. Majd leszögeztem, ne sexeljünk, enervált vagyok. Erre úgy reagált, hogy akkor találkozzunk egy másik napon.
A sex motiválja. Ez egyértelmű.
A kérdésemre arra vonatkozik, válhat - e egy ennyire egyértelmű, stabil szexkapcsolat komoly kapcsolattá.
Igen, normális. Akarja tudni mit tudsz nyújtani, mielőtt feleslegesen beleloholnátok magatokat a dologba. Mondjuk minimum egy petting (oda-vissza orállal) azért simán elvárható
Ezt férfiként mondom. De nyilván ha már a találkozó elején sincs meg a vágy, akkor hülyeség ágyra menni
Nincs semmi baj a magával a szexszel. Azzal már igen, hogy lassan 3 éve vagyunk együtt, eddig egyszer volt hajlandó találkozni a szüleimmel (nagy könyörgések árán), és nincs semmi jövőkép, csak a szex.
Ez egy burkolt negatív értékelés lenne tőled az irányomba? Evil.
Glom nő vagy.
Ha így van, akkor mondja meg a frankót, én elmondtam neki ezerszer, hogy nekem így nem okés, nem qrvázni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!