Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm még mindig tartja az exével a kapcsolatot üzenetekben,illetve telefonon is szinte napi szinten. Párom elmondása szerint csak nagyon jó barátok és karácsony előtt találkozni fognak,mert az exe, szeretne adni neki egy ajándékot.Hogy reagáljak?
Mondd, hogy OK.
Ha elhallgatta volna, és hazajönne egy ajándékkal egy barátjától, az OK
lenne, ugye?
Azért ez a mindennapos kapcsolattartás és személyes találkozás karácsonyi ajándékkal megspékelve nálam már kiverné a biztosítékot, pedig nem vagyok egy nagyon féltékeny típus. Az, hogy néha chaten ráírnak egymásra, hogy mi van veled, hogy vagy; még elmegy. De ez engem már zavarna.
43/N
Te ekkora veréb csicska vagy???
KÚRELJA a csávó!!!
Kérdezd meg a barátnődet, nem gond-e hogy veszel az exednek ajándékot és találkoztok!? Rögtön más lesz a véleménye.
2-es voltam.
Már bocs de alapból nem tartom normálisnak ha valaki tartja az exével a kapcsolatot.
Vannak akik mondogatják, hogy elfogadják, de valójában k**úrvára idegesíti őket.
Ő nem egy barát volt vagy haver hanem az exe, együtt voltak szex intimitás és minden más is.
Az ex az részemről ex, le kell zárni.
Részemről az ilyen ember ha ezt nem érti meg akkor menjen vissza hozzá.
Jelenleg egy lúzer vagy! Ne tedd ezt.
Én a helyedben sok boldogságot kívánnék neki, és hagynám a csodába.
Teljesen egyértelmű, hogy még mindig az exén jár az esze. Egyetlen füttyentésére visszaszaladna hozzá. Te csak pótlék vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!