Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?

#130:
"De a szimpátia akkor sem tudatos hanem ösztönös, pont mi a suliban."
Szerintem te kevered az ösztönt az intuícióval, ebből is látszik, milyen kezdetlegesen és tévesen gondolkodsz.

142
Idealista vagyok. Úgy vagyok vele ha nekem mennek bizonyos dolgok akkor mennének másoknak is, csak az önzőségük, gőgjük és kapzsiságuk nem engedi. Ezért is neveztem magam rendesnek, mert képes vagyok ezeken az állati ösztönökön felülkerekedni.
Másokat meg úgy tűnik nem zavar ez, amíg szórakoztató, érdekes stb.
Szerintem a prioritások nálam vannak rendben.

#143: "Idealista vagyok."
Nem, csak sötét és makacs.
145
“Úgy vagyok vele ha nekem mennek bizonyos dolgok akkor mennének másoknak is, csak az önzőségük, gőgjük és kapzsiságuk nem engedi. Ezért is neveztem magam rendesnek, mert képes vagyok ezeken az állati ösztönökön felülkerekedni.“
Ebben hol a sötétség, makacsság?

»#143: "Idealista vagyok."
Nem, csak sötét és makacs.«
Bocsánat, az önelégült nárcisztikusat kifelejtettem a felsorolásból.
147
Írhatok bármit, te már az első perctől eldöntötted, hogy milyen vagyok. Előítéletek…

Neked nem esik le hogy eddig itt senki nem adott neked igazat? Vagyis nem hinném hogy a te értékrended a helyes. Ez nem önzőség, nem kapzsiság. Senki nem akar olyan életet élni mint te, és ha ezt másokra akarod erőltetni, persze hogy mindenki elhajt téged.
De nézd csak meg , neked nincsen párod sem, amit teljesen megértek, mert borzasztó az amit itt is leművelsz, és probálod előadni hogy a te felfogásod a jó.
Az állatias viselkedésre meg annyit, hogy ez már az ősembereknél is fent ált , számitott az erő, és hogy csapatban tudj dolgozni.

#146:
"Ebben hol a sötétség, makacsság?"
kérlek szépen, az önreflexiód teljes hiányában, ami a sorok közül valósággal ordít kifelé. MIND A KETTŐ.
Egyébként meg ajánlanám neked olvasgatni az alábbiakat:
Lényegében rólad szól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!