Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 14:32
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/216 anonim ***** válasza:
100%

#130:

"De a szimpátia akkor sem tudatos hanem ösztönös, pont mi a suliban."

Szerintem te kevered az ösztönt az intuícióval, ebből is látszik, milyen kezdetlegesen és tévesen gondolkodsz.

2021. szept. 9. 17:20
 142/216 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha 30 évesen sem vagy képes túltenni magadat a külvilág méltánytalan mivoltán, akkor te egy gyerek lélek vagy egy felnőtt testben. Ami több, mint kínos.
2021. szept. 9. 17:36
 143/216 A kérdező kommentje:

142

Idealista vagyok. Úgy vagyok vele ha nekem mennek bizonyos dolgok akkor mennének másoknak is, csak az önzőségük, gőgjük és kapzsiságuk nem engedi. Ezért is neveztem magam rendesnek, mert képes vagyok ezeken az állati ösztönökön felülkerekedni.

Másokat meg úgy tűnik nem zavar ez, amíg szórakoztató, érdekes stb.

Szerintem a prioritások nálam vannak rendben.

2021. szept. 9. 17:46
 144/216 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az elso benyomas igy mukodik. Az ember kategorizal, es ritkan teved. Latszik a masik gesztikulacioja, tartasa, kezfogasa, mozgasa stb reszen, hogy milyen ember. Az ilyen aldozat vagyok, mentsetek meg kategorias ember az, aki a legduhosebb a vilagra, es akivel soha nem fogok kozos nevezore jutni. Ezert messzirol el is kerulom, felesleges energiapazarlas lenne melyebben megismerni. Hullaszag, gyasz, rombolas, halalhorges lengi korul, ott ertekek mar reg nincsenek. Talan sosem voltak.
2021. szept. 9. 17:47
 145/216 anonim ***** válasza:
100%

#143: "Idealista vagyok."

Nem, csak sötét és makacs.

2021. szept. 9. 17:50
 146/216 A kérdező kommentje:

145

“Úgy vagyok vele ha nekem mennek bizonyos dolgok akkor mennének másoknak is, csak az önzőségük, gőgjük és kapzsiságuk nem engedi. Ezért is neveztem magam rendesnek, mert képes vagyok ezeken az állati ösztönökön felülkerekedni.“

Ebben hol a sötétség, makacsság?

2021. szept. 9. 17:52
 147/216 anonim ***** válasza:
100%

»#143: "Idealista vagyok."

Nem, csak sötét és makacs.«

Bocsánat, az önelégült nárcisztikusat kifelejtettem a felsorolásból.

2021. szept. 9. 17:52
 148/216 A kérdező kommentje:

147

Írhatok bármit, te már az első perctől eldöntötted, hogy milyen vagyok. Előítéletek…

2021. szept. 9. 17:59
 149/216 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem esik le hogy eddig itt senki nem adott neked igazat? Vagyis nem hinném hogy a te értékrended a helyes. Ez nem önzőség, nem kapzsiság. Senki nem akar olyan életet élni mint te, és ha ezt másokra akarod erőltetni, persze hogy mindenki elhajt téged.

De nézd csak meg , neked nincsen párod sem, amit teljesen megértek, mert borzasztó az amit itt is leművelsz, és probálod előadni hogy a te felfogásod a jó.

Az állatias viselkedésre meg annyit, hogy ez már az ősembereknél is fent ált , számitott az erő, és hogy csapatban tudj dolgozni.

2021. szept. 9. 18:01
 150/216 anonim ***** válasza:
100%

#146:

"Ebben hol a sötétség, makacsság?"

kérlek szépen, az önreflexiód teljes hiányában, ami a sorok közül valósággal ordít kifelé. MIND A KETTŐ.

Egyébként meg ajánlanám neked olvasgatni az alábbiakat:

[link]

Lényegében rólad szól.

2021. szept. 9. 18:02
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!