Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

A munkám során megismertem egy fiatal nőt, viszont nem vagyunk munkatársak, csak azonos területen dolgozunk.

Nekem megtetszett, kissé lerohantam, ezért vissza is utasított teljesen jogosan. Utána ugyanúgy beszélgettünk és egészen jól megértjük egymást. Én többször utaltam rá, hogy részemről lehetne több, azonban a levegőben tartja az egészet, vagyis nem mond konkrétan igent vagy nemet. Már pár hónapja megy így ez a beszélgetés.

Normális, intelligens, mégis csak a munkáról beszélünk. Amikor érdeklődöm felőle (pl: hogy van, mi van vele stb) akkor ezt figyelmen kívül hagyja.

Szerintetek az alábbiak közül melyik lehet esélyesebb?

tegnap 21:09
A kérdező szavazást indított:
Nem tudja mit akar
Nem akar tőlem semmit a beszélgetésen kívül
Valamilyen csalódás érhette, emiatt nem mer megnyílni
20 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Már mondott neked nemet! Azért nem mondja többször mert felnőtt emberként kezel, akinek meg kellene értenie, amit már 1x elmondott. Majd szól, ha lesz változás. Csak udvarias veled, nem is beszéltek másról, csak a munkáról... Ne kombinálj!
tegnap 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar tőled semmit, csak próbál civil módon viselkedni, mert kénytelen veled együtt dolgozni. Már elutasított, mit nem értesz rajta?
tegnap 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Felejtős.
tegnap 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a kicsit is személyesebb kérdéseket figyelmen kívül hagyja, ezzel próbál célozni, hogy vedd a lapot, nem akar jobban megismerni.
tegnap 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha én lennék a helyében és tetszenél, ez egy esély lenne, hogy bizonyíts.
tegnap 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!