Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés ez a részéről vagy sem? Véleményeket kérnék a helyzetről!
Figyelt kérdés
Sziasztok! November körül jöttem össze egy sráccal, szépen alakult a dolog. A bizalom sajnos nem volt részemről az igazi ( ezt tudta ő is), mert eléggé nőcsábásznak tűnt, ebből utóbbi időben lettek viták. Aztán kiderült egy nagyobb hazugsága, konkrétan az, hogy barátnő mellett ő még szokott ismerkedni, mint kiderült nekem is bnő mellett kezdett el udvarolni. Ezután szakítottam vele. Ezt nem akarta elfogadni,a hazugságát sem ismerte el,és engem kezdett el elég durván osztani. Kértem, hogy hagyjon békén, pár nap után jött üzenet, hogy találkozzunk. Nem válaszoltam, aztán 2-3 nap( régebben ennyit soha nem várt az írással) múlva megint írt, arra már megírtam, hogy továbbra sem akarok békülni. Ezután 1 hónap alatt jött tőle kb. 5-6 sms, most legutóbb nőnapra. Arra válaszoltam, kértem, hogy zárja le ennek már régen vége.Azt írta, hogy nem fogja, merthogy szeretjük egymást és innentől kezdve minden más lesz. Másnap megint írt, hogy töltsük együtt a hétvégét,aztán még egyet, hogy béküljünk ki. Erre megírtam, hogy nem menne a bizalom, ő továbbra is állítja, hogy rajtam kívül nincs más. Most napok óta megint nem keres. Ezek alapján ti hinnétek neki? Vagyis arra lennék kíváncsi, hogy ha egy férfi szerelmes és komolyan vissza akarja kapni a nőt ( ahogy az én barátom állítja, hogy ő az), akkor más is ennyit tenne kb., vagy csak én kevesellem ezt? Ő 30, én 25 vagyok2016. márc. 11. 17:45
1/4 anonim válasza:
"a hazugságát sem ismerte el,és engem kezdett el elég durván osztani." már ez a része sem volt szimpatikus a dolognak, és az sem valami vonzó, hogy úgymond "zaklat" az üzeneteivel, és nem képes elfogadni a döntésedet, miszerint zárja le. Egyébként valóban le akarod zárni, vagy te kifejezetten azt várod, hogy teperjen még?
Én a leírtakból úgy gondolom, nem lehet benne megbízni, és ez hosszabb távon csak még több bajt okozna.
2/4 A kérdező kommentje:
Amikor kiderült a hazugsága, akkor tényleg le akartam zárni. De egy ideje érzem, hogy hiányzik...és most meg ezen pörgök, hogy túl nyugodtnak tűnik, egy hónapja nem is látott, addig heti 2-3 randink is volt, most meg megint eltűnt. Ha egy pasi szerelmes, így viselkedik??
2016. márc. 11. 18:18
3/4 jocika147 válasza:
Most mit keveslesz rajta? Mar igy is tulzasba vitte a srac.ez mar simán zaklatás.
4/4 anonim válasza:
Nem talalkoznek vele tobbet. Megbizhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!