Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről? Főleg őszinte, reális véleményeket várok leginkább csajoktól!
Ha van egy 17-18 éves srác, aki saját keresetéből fizette ki a jogosítványát(150k), autóját(500-600k(kép lenn)) illetve tartja is fönn azt ?
- Kötelező biztosítás(25k), súlyadó(5k), teljesítményadó(20k), átírási költség(egyszeri költség(100k)), és a NAPI szintű tankolás(2k/NAP).
Tehát ezeket mérlegelve, az az ~500k-s autó nagyon nem annyiba kerül.
Ezeket mérlegelve mi lenne a véleményetek egy ilyen srácról, aki a nullából(a szülei képtelenek segíteni) érte el ezt az egzisztenciát ?
-Szánalmasnak találnátok, mert mondjuk egy 15éves autója van, ami 'ócska', 'ősrégi' ?
A kép:
Köszi! :)
nem találom szánalmasnak :)
de nem tudom, mit vársz, milyen választ adjak? szimpatikus hozzáállás, szép, hogy ezt elérte, ennyi...
Igen, rólam szól a kérdés.
S félek a kritikáktól. Alapjába véve 2 embertípus kritizál:
- Az, akinek a szülei a legújabb, legjobb autót biztosítják.
- Illetve az, akinek még az én nehézkesen megteremtett egzisztenciám is elérhetetlen.
Tudom, nem kerülhetem ki a kritikát, mert jelen esetben nemlétezik demokratikus átmenet.
Illetve azzal is tisztában vagyok, hogy 17-18 évesen nem az előző típussal kell versenyeznem.
Mindezektől eltekintve rosszul érnek a kritikák, miszerint egy '100 éves tragacsom' van.
Sokan képtelenek belegondolni a helyzetembe, hogy semmifajta ANYAGI segítségre nem számíthatok szüleim felől és a nullából értem ezt is el 18. életévem betöltésére..
Ezért érdekelne az őszinte véleményeteket, hogy ki mit gondol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!