Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte véleményeket kérek! Hozzámennétek egy indiai férfihoz?
nagyon vigyázz! nem akarok negatív lenni de pont így viselkedhet egy csaló is, magába bolondít téged, majd mindenféle indokkal pénzt kér. Vagy egyéb.
Én külföldön élek és ismerek nagyon sok nemzetet és bizony van egy-kettő amelyikhez nem mennék hozzá. Látom mennyire más kultúra, felfogás, rengeteg kompromisszum kell és nem hiszem h sikerülne nekem alkalmazkodnom indiai szokásokhoz. Az én párom is külföldi, de európai és így is rengeteg nehézséget szül a sok különbség
Ha attól tartasz itt előttem, hogy vissza már nem tudnál jönni, az oktalan. India nagyon nyitott, s sok tekintetben nagyon modern ország. Nincs igazán mitől tartani. Nem úgy, mint egyes muszlim országokban.
Szóval nekem az a véleményem, hogy az indiai nemzetisége önmagában nem oszt, nem szoroz. Ha még csak most fogtok találkozni, a házasságon gondolkodni még korai. Ha a szomszéd utcában lakó magyar lenne, akkor is.
Elsülhet jól,viszont a kultúráitok nagyon különböznek,tehát hosszútávon lehetséges hogy jelentkeznének majd a bajok.
Tapasztalatból mondom,anyukámnak volt egy indiai barátja,nem is olyan régen,tehát én magam mint néző,tanúja voltam a kapcsolatnak.
Rengeteg dologban eltértek a nézeteik,viszont lehetséges hogy anyukám nem volt elég toleráns.
A másik pedig ,hogy interneten keresztül nem minden az aminek látszik.Például a leveleiben bókolt,de mondjuk lehet személyesen totál rossz a kisugárzása,és nem tud megszólalni.Vagy mondjuk büdös a lába.
Tehát azt ajánlanám hogy ne számíts semmi jóra,de ha úgy érzed működhet a kommunikáció és egy kapcsolat akkor menj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!