Hozzámennétek feleségül 18 évesen egy 35 éves férfihez? Miért igen, és miért nem?
Semmiféleképpen sem ajánlanám, mivel a 18 éves egyszer rájön Ő még ismerkedne.... ezt tuti...
Szóval sztem ez nem lenne helyes döntés..
Hozzá is mentem!
/Ma ez már a sokadik ilyen kérdés/
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nincs bajom a nagyobb korkülönbséggel -de azért óvatosságra intenélek.én naiv 20 éveske voltam (agyilag lelkikelg kb 16) mikor belebotlottam egy 50esbe ,az sem volt normális ,mondjuk hamar, néhány hónap alatt kiderült.És erre rájönni nem volt éppen derűs (..).
Valami biztos nem stimmel vele h ennyire fiatal lánynál próbálkozik ráadásul ,házassági szándékkal. több nem túl pozitív életkilátást is sejtet(zsarnokoskodás, féltékenység, uralkodási szándék egy tapasztalatlan felett stb.) ezzel a korkülönbséggel amúgy nem lenne gond ha legalább 23-25 éves lennél -de így nem tartom korrektnek . Abban az időszakban érzelmileg ki voltam szolgáltatva ,kiéhezve egy kis törődésre szeretetre ,és ezt könnyen kihasználják -akár tudat alatt is .
Legyetek még együtt 3-4 évig és ha még mindig biztosan egymást akarjátok akkor el lehet ezen gondolkodni .Addig is adj időd magadnak -magadéért ..
Mivaaaaaan???
Szerintem hamarabb kap nemi betegséget egy tizen-huszon éves össze-vissza kefélgető sráctól, mint egy harminc-negyvenestől.Vagy azok nemibetegek, idegbetegek, alkoholisták???Talán ezt látod te otthon?OMG...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!