Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte véleményeket kérek! Hozzámennétek egy indiai férfihoz?
"túl sok rémtörténet elterjedt róluk ezen a téren."
Miféle rémtörténetek? Szerintem ti összekeveritek az indiaiakat az arabokkal.
nem, és nem azért mert mindenben engedelmeskednem kellene vagy páriának számítanék (mindkettőt megszoktam itt szülők, ill. kortársak részéről)
hanem mert szimplán nem az eseteim
a magas, szőke, kékszemű férfiak tetszenek
18as, szerintem ez mar nem teljesen igy van. nekem harom indiai munkatarsambol kettonek europai felesege van, egyikuk sincs kitagadva. mondjuk az teny, hogy nem tancoltak oromukben a szuleik es nem is viszik az asszonyt, ha mennek. (uk-ban elunk amugy.)
alapbol en kedvelem az indiaiakat, kerdezo, bar lesznek kulturalis kulonbsegek, amik lehet neked nem fognak tetszeni.vallasat abszolut nem gyakorolja? z, hogy muszlim, sztem sokkal neccesebb, mint hogy indiai. en ovatosan habarodnek kulonben, amig nem talalkoztok, netes ismeretsegnel amugy se lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!