Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire reális ez a cél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reális ez a cél?

Figyelt kérdés
Kitűztem szinte életcélul, hogy csak olyan lehet a bnőm, aki vagy bűvész, vagy operaénekes , esetleg még a cukrász is belefér, de... de az nagyon Szamár szerepben :D Realizáltam h kevés az esélyem és h gőzöm nincs hol kezdjem :D Le kéne tán adnom? mit gondoltok?

2012. dec. 14. 23:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy 12?
2012. dec. 14. 23:52
 2/11 anonim ***** válasza:
én egy hajléktalan csajt akarok! Reális ez?
2012. dec. 14. 23:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Nocsak nocsak, péntek esti buli van? Egy kis mókázás a gyk-n fake kérdésekkel? Nice try srácok. :D
2012. dec. 14. 23:54
 4/11 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen jó elképzeléseid vannak!mindenki válogat valami alapján,van aki külső,van aki belső, van aki pénz....ez is csak egy formája a lehetséges partnerek szelektálásának.

Sok sikert :D

2012. dec. 14. 23:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Ismerkedés:

- Szia, Pali vagyok, meddig utazol a buszon?

- Szia Pali, Viki vagyok. Végállomásom szállok le, miért?

- Mielőtt válaszolok mondd meg kedves Viki, bűvész, opera énekes, vagy cukrász vagy?

- Nem sajnos, bár szeretek tortákat csinálni.

- Nem érdekel, nem vagy attól még cukrász, takarodj a pitsába!!

2012. dec. 14. 23:57
 6/11 A kérdező kommentje:
igen sajnos ragaszkodnom kell a szabályaimhoz :D
2012. dec. 14. 23:58
 7/11 anonim ***** válasza:
és mik a motivációid ebben a célkitüzésben? sokat segítene megérteni a problémád
2012. dec. 15. 00:03
 8/11 A kérdező kommentje:

A problémám az, hogy igen kurta az ilyen nők listája, akik még szabadok is.

A motivációm az, hogy egy nőhöz passzol ha gyönyörű hangja van és még használja is, imádom az operát, imádom a komoly zenét is, hasonló stílusú nőt pedig amúgyis nehéz találni, mivel leíródok szerintem ha ezt benyögöm egy bárban. :D A bűvész pedig igazi kuriózum, mi jobb lehet annál, ha képes olyanra, amit nem tudok megérteni, ami titok előttem, hogy hogyan is megy végbe és azt mondanám: Ez igen, nem mindennapi (már a csaj)

A cukrász meg... hát ez ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.

Lehet, hogy valami gyerekkori trauma vagy valami olyan történés ami túlontúl kibillentett ebbe az irányba.

2012. dec. 15. 00:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Öregem, nem vagy egyszerü eset, de logikusak az érvek.:D Mindenesetre most már értem.

Melyik a célkorosztály?

2012. dec. 15. 00:21
 10/11 A kérdező kommentje:

nem tudom belőni , nem tudom mi a reális :D bár megkérdőjelezhető a realitásérzékem ebből a kérdésemből is :D

de 18-40 (felső határhoz érve a külső függvénye is) mivel én 21 vagyok

2012. dec. 15. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!