Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményeket szeretnék kérni! Ez most mi akar lenni?
Azt szeretném, hogy keressen!
Mikor legutoljára kb. 2 hónapig próbálkozott nálam, de nem mertem esélyt adni neki. Mire végre összeszedtem magam, már feladta sajnos...aztán nem is láttuk egymást, nem is beszéltünk 3 hónapig, mire rám írt egyszer, ami nálam maradt abba. Azt követően pedig egy hónap múlva jött most ez tőle, ahol utoljára volt egy kérdése, válaszoltam is, aztán azóta semmi...és most nem értem mi volt ez részéről, illetve miért tűnt akkor most el.
Keresd te.Találj ki valami kamu kérdést amire csak ő tud neked válaszolni,így újra beindíthatod a beszélgetést anélkül,hogy lány létedre kezdeményezned kellene.
Más megoldás nem nagyon van.
Megindokolnád, hogy miért változott meg az álláspontod a gyerkőccel szemben? Mi változott azóta mikor lekoptattad?
Mivel már többször elhajtottad a helyében nem keresnélek többet, mert finoman szólva nem viszonoztad a közeledését, válaszra sem méltattad!!!
Mondjuk abbahagyhatod a trükközést és kezdeményezhetsz egy találkozót, de előre közlöm, hogy nem fog benned bízni....kivéve ha nagyon beléd van habarodva.
Szegény gyerek előre is sajnálom....
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!