Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?
210
De nekem is lehet benyomásom a személyről az írásaik alapján, nem? Nem sok együttérzést tanúsítottak, tehát nem volt mi alapján pozitív legyen a véleményem. Az ember elmeséli a sorscsapásait és ez semmilyen hatással nincs ezekre az emberekre. Akkor meg mit gondoljak róluk. Mindenhol le van írva, hogy a gyógyulás legjobb módja a támogató környezet, megértés. Nem a még mélyebbre rugdosás, amit itt folytatnak. És nem tizenéves vagyok, hanem 30.

212
Egy támogató közvetlen környezet nagyon fontos. Nagyon sokszor kinyírják magukat azok akiknek ez nem jut ki.

211
Persze, hogy lehet első benyomásod, ugyan úgy ahogy nekünk is. Szóval te elítélhetsz másokat egy komment alapján, mi meg nem? Ne legyünk már ennyire felsőbbrendűek kérem szépen! Nyilván ha úgy ítéli meg valaki, hogy nem érdemled meg az együttérzését, akkor nem kapsz belőle semmit.
A másik, sokan előttem ajánlották már a pszichológust, ami segít gyógyulni, de úgy kikerülted ezt a lehetőséget, mintha ördögtől való lenne. Egy 30 éves felnőttnek már illene eljutni addig a szintig, hogy felismeri amikor már segítségre van szüksége, és ide aztán rohadt sok kell. De élből elutasítod, mert te arra vársz, hogy mindenki TE miattad változzon. Ez nem így megy.
Nem fog 8 milliárd ember a te igényeidnek megfelelően változni, ezt vagy elfogadod vagy nem. Ha nem sikerül akkor szembe kell nézned a ténnyel, hogy melletted senki nem fog megmaradni soha. Nem állsz te senki fölött, amiért ennyire fölényesnek kéne érezed magad.
Egyébként, ha ennyire elutasítod az embereket, meg "harcolsz velük nap, mint nap", illetve képtelen vagy a bizalomra, akkor minek neked párkapcsolat? Hidd el, úgy senki nem akarna veled még barátkozni sem, ha ennyire elutasító a magatartásod (és igen, ez a sok hozzaszólásodból hamar leszűrődik).

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!