Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?
170
Ahol én élek ott igen. De tudod mire gondolok nem?

168
Egy jó és szerető ember rejlik a problémák mögött.

Te nem vagy egyik sem. Az itteni válaszaidat olvasva kifejezetten utálatosnak tűnsz, aki csak elvárni tud, de az ujját se mozdítani semmiért.
Egyébként hiába vagy jó és szerető, ha egyrészt nem tudsz kapcsolatokat kialakítani másokkal és másrészt nincs ami összetartson (például közös hobbik, közös érdeklődések, közös hosszútávú célok).
175
Miért a hobbik az valami természetfeletti elérhetetlen valami?
Nyilván mindenkinek van hobbija, és ha azt hiszed ez az alapja egy kapcsolatnak akkor nem volt még épkézláb kapcsolatod.
Megsúgom, egy kapcsolat alapja az érzelmi kötődés, támogatás, gyöngédség, intimitás. Minden más extra és közösen megtalálhatjátok.
De ha te a kéménnyel kezded építeni a házat az olyan is lesz.

Nem, hiszen minden normális embernek vannak hobbijai és érdeklődései.
Van kapcsolatom (négy éve vagyok együtt a barátommal) és rengeteget tesz hozzá a kapcsolatunkhoz, hogy számtalan közös érdeklődésünk van. Jobban átérezzük a másikat, sokkal több programlehetőségünk van és egyszerűen hozzáad a másik vonzalmához.
Természetesen megvan a kölcsönös érzelmi kötődés - tudod (de ezek szerint nem) a kettő nem zárja ki egymást.

Kérdező, hiába próbálod ezzel áltatni magadat, nem létezik olyan ember, aki jelen formádban akár csak elviselhetőnek találna, nem hogy vonzónak. És kizárólag az itteni megnyilvánulásaid alapján leszűrt belső tulajdonságaid alapján mondom ezt.
Azzal is hiába próbálod áltatni magadat, hogy általad elképzelt, grandiózus emberi tulajdonságokkal megáldott igazi te a problémáid MÖGÖTT rejlene. Ó, nem. A problémáid egyek veled. Egybe vannak nőve veled. Egyébként mit óhajtasz kezdeni velük? Mert arra ne számíts, hogy lesz olyan vakmerő vállalkozó, aki akárcsak kíváncsi lenne rá, mi van "mögöttük". Valójában azonban ezek nem ELŐTTED vannak, hanem egyek veled.

A legelső válaszomban egy szót nem írtam a gyerekkoromról, csak az egyik hozzászóló szerint vannak behozhatatlan hiányosságaim.
A gyerekkoromat már én sem tartom hivatkozási alapnak, ugyanis 18 évesen elmentem pszichológushoz, és sokat segített.
Többet én sem tudok tenni, tökéletes nem lehetek, amit tudtam, a testi/lelki egészségemért megtettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!