Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 14:32
 171/216 A kérdező kommentje:

170

Ahol én élek ott igen. De tudod mire gondolok nem?

2021. szept. 10. 16:35
 172/216 anonim ***** válasza:
74%
169-es. Nekem is nehez gyerekkorom volt. Meddig tart egy nehez gyerekkor? Meddig hivatkozasi alap? Mit tettel, hogy ezeken a rossz gyerekkori berogzodeseken valtoztass? Mi akadalyoz meg abban, hogy keress egy tokmindegy, hobbi szinesz tarsulatot es ott emberekkel talalkozz, gyakorolj, beszelgess, fejlodj? Van egy ismerosom, a fia pont ilyen, az ongyilkossag hataran van. Mintagyerek, evfolyamelso volt az ELTE-n stb. De nulla emberi kapcsolata van. Most home officebol dolgozik, aminek rohadtul orult, de azota megjobban megzuhant. Semmilyen embert nem visel el maga korul, de ellenben azert elment randizgatni, aminek tudjuk a veget. A magany felorli, de sem emberek koze, se pszichologushoz nem megy. Nem lehet mit csinalni, nem akar kimaszni a sajat maga altal asott godorbol. Megvarjuk mig felkoti magat, felnottkent ebbe mar senki nem tud beleszolni, a sajat anyja sem. Mindenre lehet nemet mondani. De neha ossze kene szedni a batorsagot es kene valamire igent is. En nem tudok helyetted valtoztatni rajtad. Neked kell. Neked kell akarni annyira, hogy valtozas is legyen belole.
2021. szept. 10. 16:42
 173/216 A kérdező kommentje:

168

Egy jó és szerető ember rejlik a problémák mögött.

2021. szept. 10. 16:50
 174/216 anonim ***** válasza:
100%
173. De rolad mar tudjuk, hogy egyik sem vagy. Az itteni megnyilvanulasaid az ellenkezojerol arulkodnak. Meg az igyekezeted ellenere is egybol levagja mindenki, hogy ilyen vagy. Milyen az, amikor nem is leplezed?
2021. szept. 10. 16:59
 175/216 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy egyik sem. Az itteni válaszaidat olvasva kifejezetten utálatosnak tűnsz, aki csak elvárni tud, de az ujját se mozdítani semmiért.

Egyébként hiába vagy jó és szerető, ha egyrészt nem tudsz kapcsolatokat kialakítani másokkal és másrészt nincs ami összetartson (például közös hobbik, közös érdeklődések, közös hosszútávú célok).

2021. szept. 10. 17:03
 176/216 A kérdező kommentje:

175

Miért a hobbik az valami természetfeletti elérhetetlen valami?

Nyilván mindenkinek van hobbija, és ha azt hiszed ez az alapja egy kapcsolatnak akkor nem volt még épkézláb kapcsolatod.

Megsúgom, egy kapcsolat alapja az érzelmi kötődés, támogatás, gyöngédség, intimitás. Minden más extra és közösen megtalálhatjátok.

De ha te a kéménnyel kezded építeni a házat az olyan is lesz.

2021. szept. 10. 17:21
 177/216 anonim ***** válasza:
100%

Nem, hiszen minden normális embernek vannak hobbijai és érdeklődései.

Van kapcsolatom (négy éve vagyok együtt a barátommal) és rengeteget tesz hozzá a kapcsolatunkhoz, hogy számtalan közös érdeklődésünk van. Jobban átérezzük a másikat, sokkal több programlehetőségünk van és egyszerűen hozzáad a másik vonzalmához.

Természetesen megvan a kölcsönös érzelmi kötődés - tudod (de ezek szerint nem) a kettő nem zárja ki egymást.

2021. szept. 10. 17:34
 178/216 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hiába próbálod ezzel áltatni magadat, nem létezik olyan ember, aki jelen formádban akár csak elviselhetőnek találna, nem hogy vonzónak. És kizárólag az itteni megnyilvánulásaid alapján leszűrt belső tulajdonságaid alapján mondom ezt.

Azzal is hiába próbálod áltatni magadat, hogy általad elképzelt, grandiózus emberi tulajdonságokkal megáldott igazi te a problémáid MÖGÖTT rejlene. Ó, nem. A problémáid egyek veled. Egybe vannak nőve veled. Egyébként mit óhajtasz kezdeni velük? Mert arra ne számíts, hogy lesz olyan vakmerő vállalkozó, aki akárcsak kíváncsi lenne rá, mi van "mögöttük". Valójában azonban ezek nem ELŐTTED vannak, hanem egyek veled.

2021. szept. 10. 18:09
 179/216 anonim ***** válasza:
100%
#178 voltam, kiegészíteném: és az, hogy senki sem kíváncsi rád, az nem a felszínességüknek, hanem a józan ésszel párosult jogos lelki önvédelmüknek köszönhető.
2021. szept. 10. 18:12
 180/216 anonim ***** válasza:
100%

A legelső válaszomban egy szót nem írtam a gyerekkoromról, csak az egyik hozzászóló szerint vannak behozhatatlan hiányosságaim.

A gyerekkoromat már én sem tartom hivatkozási alapnak, ugyanis 18 évesen elmentem pszichológushoz, és sokat segített.

Többet én sem tudok tenni, tökéletes nem lehetek, amit tudtam, a testi/lelki egészségemért megtettem.

2021. szept. 10. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!