Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek kinek kell fizetni az első randin?
Figyelt kérdés
És a többin? Fiú fizessen, vagy feleztek?ma 13:57
1/39 anonim 

válasza:

Első randin gavallér, ha a fiú/férfi fizet. Többi randin már lehet felezni, nekem az jött be, hogy egyszer én, máskor a férfi fizet, ha mindketten úgy gondoljuk, hogy belevágunk az ismerkedésbe.
2/39 anonim 

válasza:

Első randin szerintem a férfinak illik. Utána helyzet függő, de lehet felesben. Én mindig felajánlottam, hogy fizessünk felesben, ennek ellenére bőven sokkal vonzóbb volt az a férfi aki nem fogadta el, mint az, aki igen.
3/39 anonim 

válasza:

Annak kell fizetnie, aki elhívta a másikat.
Utána felesben.
4/39 anonim 

válasza:

Nekem teljesen mindegy. Annyira radar alatt van nálam egy 4-5 ezer forintos kiadás, hogy felőlem fizethet a pasi, de nekem sem derogál. Nem ezen múlik.
5/39 anonim válasza:
Komoly férfi nem hagyja hogy helyette fizessenek.
6/39 anonim 

válasza:

A meghívó fél fizet. Ha probléma, akkor várja meg amíg a nő hívja meg.
7/39 A kérdező kommentje:
Első randin én is így vagyok vele, azért aztán elhívom még párra, akkor azért már szerintem elvárható ha a többin felezve, vagy egyszer ő, egyszer a másik
#3, 6
Ez egy diplomatikus megfogalmazása, hogy a férfinak kell, nyilván a férfi az elhívó fél kb mindig
ma 14:44
9/39 anonim 

válasza:

Aki hívta a másikat az adott helyre, szerintem.
Baráti, családi találkozón is nekem fura lenne, hogy X javasol helyszínt, és elvárja Y-tól, hogy fizessen. Randin szintén.
10/39 A kérdező kommentje:
Te ezzel megint azt mondod, hogy akkor kb mindig a férfinak kell fizetni, mivel mindig a férfi hív el randira egy lányt.
ma 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!