Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek kinek kell fizetni az első randin?

Figyelt kérdés
És a többin? Fiú fizessen, vagy feleztek?

ma 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:

29, mindenesetre innentől majd megpislogom, melyik asztalnál ki fizet. :)

Amúgy szerintem a randikon fizessen a fiú, általa felérhető helyekre hívva a lányt. Ha nem lesz belőle semmi, földhöz nem veri. Ha meg lesz akkor úgyis lesz alkalom ahol a lány viszonoz. Mikor nála vagytok ő adja a kaját vagy fizet valami meglepit, de ismerkedéskor szerintem gáz ha a pali csontoskodik. Tudod, úriember nem csibész. :)

ma 17:14
 32/70 A kérdező kommentje:

De ezt, hogy gáz, meg ciki a lánynak fizetni a saját részét, ezt még mindig nem értem.. Miért lenne az? Mondjuk a negyedik/ötödik randin...

ma 17:17
 33/70 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon nem fér bele ez a fillérezgetés. A nők kicsit ilyenkor mérik fel, hogy a férfi mennyire lesz nagylelkű a pénzével, ha a nő majd otthon lesz gyesen.
ma 17:20
 34/70 anonim ***** válasza:
30, logikus, de ugye neked is már párod van, nem úgy randizgattok, hogy ismerkedtek. Anyudék is régi kapcsolat. Én csak azért néztem nagyot mert én még csak barátnős összeüléseken fizettem, férfival sosem. Persze ez mindenhol valahogy kialakul. Attól még randikon szerintem fizessen a fiú, az úgy komolyabb szándéknak tűnik. Szerintem.
ma 17:22
 35/70 anonim ***** válasza:
Annak, aki meghívta a másikat. Ez az illem. Ha olyan a helyzet, hogy úgy tűnik, a férfi hívja meg a lányt, és nem akar fizetni, akkor szervezzen ingyenes programot. Utána meg simán felezünk vagy egyszer egyik, egyszer másik.
ma 17:24
 36/70 anonim ***** válasza:
62%
Az összes randin a férfi
ma 17:25
 37/70 anonim ***** válasza:
32, ahogy 33 írja. Ez akkor is így van nagy általánosságban ha neked -akár neki sem- nem az anyakönyvvezető lebeg a szemed előtt.
ma 17:32
 38/70 anonim ***** válasza:

Én erre reagáltam: “én még étteremben nem láttam olyat, hogy a nő fizet, a pasi meg mosolyog”, itt nem volt szó róla hogy kapcsolat vagy randi vagy mi.

ma 17:33
 39/70 anonim ***** válasza:

38, mert tényleg nem, bár nem is koncentráltam rá. Innentől fogok. :)

Csak nem tűnt fel. Nálam ez "férfi dolog"-ként maradt meg. De változnak az idők, belátom. Sok változás tetszik nekem, ez nem. Randizás, ismerkedés alatt.

ma 17:44
 40/70 anonim ***** válasza:

Nem randiznek olyannal, aki szerint ciki a nonek fizetni. 2025-ot irunk!

En altalaban az elejetol fogva felezek. A mostani pasimnak javasoltam egy meglepetes programot, amire elore megvettem a jegyeket. Igyekezett hamar kompenzalni fizetesnel.

34N

ma 18:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!