Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek kinek kell fizetni az első randin?

29, mindenesetre innentől majd megpislogom, melyik asztalnál ki fizet. :)
Amúgy szerintem a randikon fizessen a fiú, általa felérhető helyekre hívva a lányt. Ha nem lesz belőle semmi, földhöz nem veri. Ha meg lesz akkor úgyis lesz alkalom ahol a lány viszonoz. Mikor nála vagytok ő adja a kaját vagy fizet valami meglepit, de ismerkedéskor szerintem gáz ha a pali csontoskodik. Tudod, úriember nem csibész. :)
De ezt, hogy gáz, meg ciki a lánynak fizetni a saját részét, ezt még mindig nem értem.. Miért lenne az? Mondjuk a negyedik/ötödik randin...

Én erre reagáltam: “én még étteremben nem láttam olyat, hogy a nő fizet, a pasi meg mosolyog”, itt nem volt szó róla hogy kapcsolat vagy randi vagy mi.

38, mert tényleg nem, bár nem is koncentráltam rá. Innentől fogok. :)
Csak nem tűnt fel. Nálam ez "férfi dolog"-ként maradt meg. De változnak az idők, belátom. Sok változás tetszik nekem, ez nem. Randizás, ismerkedés alatt.

Nem randiznek olyannal, aki szerint ciki a nonek fizetni. 2025-ot irunk!
En altalaban az elejetol fogva felezek. A mostani pasimnak javasoltam egy meglepetes programot, amire elore megvettem a jegyeket. Igyekezett hamar kompenzalni fizetesnel.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!