Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek kinek kell fizetni az első randin?

Mindig annak kell aki a helyet kiválassza, ez általában az a személy aki a randit is kezdeményezi de nem feltétlenül.
Teljesen logikus magyarázat, hogy az a személy aki adott vendéglátó helyet javasolja valószínűleg már rendelkezik helyismerettel és tudja milyen árszintet képvisel, így tudja tervezni a költségeket. Az osztozkodás kérdésben igen vegyes a megítélés a baráti körömben, sokan felesben fizetnek, de én soha nem hagytam, hogy a párom fizessen ha vendéglőbe vagy szállodába megyünk. Megtalálja a módját, hogy ezt viszonozza felém, sokszor főz nagyon finom vacsorákat, hétvégén ebédeket és soha nem hozza fel, hogy mennyi volt az alapanyag vagy rezsi.

Nem, nem ezt mondom.
“mivel mindig a férfi hív el randira egy lányt”
Nem, nem mindig. Elég egyoldalúnak hangzik, ha így működik.

Értem amit mondasz, bár egy picit lehet félreértettél, mert ugye te már a párodról beszélsz, tehát kapcsolatban vagytok. Alapvetően most a kérdés az ismerkedésre kezdeti fázisára irányult ez a fizetéses kérdés, első pár randi.
Hidd el, manapság a randizás elég egyoldalú, a férfi találja ki a programot, ő hívja el a lányt kb mindig. Kapcsolatban lehet más, és másnak is kell lennie, szóval ott elhiszem hogy a lány is talál ki dolgokat.
Ne aggódj, a legtöbbünk szintén nem fecsérli az idejét is ilyen anyagias lányokra

Sose fizettem randin.Nem is volt divat a nővel fizettetni.De nem is randiztam,csak olyannal,akitől akartam valamit.
Én se kértem el sose az árát,ha vettem valamit a férfinek.Felezgetéssel meg nem égetem magam.
Sok az anyagias nő, úgy látom 🙁
"Én se kértem el sose az árát,ha vettem valamit a férfinek"
Azért az, hogy beszállsz a randiba, meg hogy veszel valami ajándékot a férfinak valami alkalomra, és annak nem kéred el az árát, az egy picit más tészta... Illetve senki nem akarja a nővel kifizettetni az egész randit.
Többen írtátok, hogy égő felezgetni, ezt kifejtitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!