Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek kinek kell fizetni az első randin?

Figyelt kérdés
És a többin? Fiú fizessen, vagy feleztek?

ma 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:

Mindig annak kell aki a helyet kiválassza, ez általában az a személy aki a randit is kezdeményezi de nem feltétlenül.

Teljesen logikus magyarázat, hogy az a személy aki adott vendéglátó helyet javasolja valószínűleg már rendelkezik helyismerettel és tudja milyen árszintet képvisel, így tudja tervezni a költségeket. Az osztozkodás kérdésben igen vegyes a megítélés a baráti körömben, sokan felesben fizetnek, de én soha nem hagytam, hogy a párom fizessen ha vendéglőbe vagy szállodába megyünk. Megtalálja a módját, hogy ezt viszonozza felém, sokszor főz nagyon finom vacsorákat, hétvégén ebédeket és soha nem hozza fel, hogy mennyi volt az alapanyag vagy rezsi.

ma 15:30
 12/64 anonim ***** válasza:
Ha a férfi hív el akkor egyértelmű. Mi ezzel a baj egyébként?
ma 15:35
 13/64 anonim ***** válasza:
38%
Felezgetős pasikra rég nem fecsérlem az időmet. Mióta tudom, hogy sugar babykre meg prostikra milyen összegeket képesek férfiak kifizetni, biztos nem fogom hagyni, hogy velem meg felezgessenek. Minőségnek ára van.
ma 15:49
 14/64 anonim ***** válasza:

Nem, nem ezt mondom.

“mivel mindig a férfi hív el randira egy lányt”

Nem, nem mindig. Elég egyoldalúnak hangzik, ha így működik.

ma 16:10
 15/64 anonim ***** válasza:
"A minőségnek ára van" 🤣🤣🤣 Szóval ingyenes mindenki számára... 🤣
ma 16:12
 16/64 A kérdező kommentje:

Értem amit mondasz, bár egy picit lehet félreértettél, mert ugye te már a párodról beszélsz, tehát kapcsolatban vagytok. Alapvetően most a kérdés az ismerkedésre kezdeti fázisára irányult ez a fizetéses kérdés, első pár randi.

ma 16:20
 17/64 A kérdező kommentje:

Hidd el, manapság a randizás elég egyoldalú, a férfi találja ki a programot, ő hívja el a lányt kb mindig. Kapcsolatban lehet más, és másnak is kell lennie, szóval ott elhiszem hogy a lány is talál ki dolgokat.

ma 16:23
 18/64 A kérdező kommentje:

Ne aggódj, a legtöbbünk szintén nem fecsérli az idejét is ilyen anyagias lányokra

ma 16:24
 19/64 anonim ***** válasza:
81%

Sose fizettem randin.Nem is volt divat a nővel fizettetni.De nem is randiztam,csak olyannal,akitől akartam valamit.

Én se kértem el sose az árát,ha vettem valamit a férfinek.Felezgetéssel meg nem égetem magam.

ma 16:39
 20/64 A kérdező kommentje:

Sok az anyagias nő, úgy látom 🙁

"Én se kértem el sose az árát,ha vettem valamit a férfinek"

Azért az, hogy beszállsz a randiba, meg hogy veszel valami ajándékot a férfinak valami alkalomra, és annak nem kéred el az árát, az egy picit más tészta... Illetve senki nem akarja a nővel kifizettetni az egész randit.

Többen írtátok, hogy égő felezgetni, ezt kifejtitek?

ma 16:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!