Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek kinek kell fizetni az első randin?

Szerintem rohadt fusztrált vagy... mert zavar, hogy a nőknek imponál, ha egy pasinak van pénze, és azt hajlandó rá költeni, és nem számolgat... illetve bánt, hogy a nőknek vannak jobb opcióik is, mint hogy sóherkedj. :D
Szerintem nincs olyan hogy kinek Kell, mindenki eldönti majd, hogy ki vonzó neki. :D
Szóval akkor a nőknek főleg a pénz fontos... Értem, jó dolgok derülnek ki itt rólatok. :D
Annyi kérdésem azért lenne, ha ennyire fontos a pénz, és hogy rád költse.. miért nem keresed meg te magad, hogy tudjad magadra költeni? Miért kell a másiktól elvárni?

Nem keres a férjem milliókat,én főleg nem,de szokott lenni másodállásunk.Van kert,jószág.Kutya,macska.Kicsit munkamániás a férjem;jól tudunk spórolni.Ezért drága dolgokat is tudunk cenni,nem csak minden limlomra elszórni a pénzt.
Sose szóltunk bele ki mire költ,nem állunk az éhenhalás szélén.De lett volna lehetőségen olyanokkal lenni,akik beleszóltak volna.
És igen,egy apának az a dolga,higy eltartson engem meg a gyerekét.Mivel én vagyok otthon,én nem dolgozom.Ha nem tetszik,el is köszönhetünk egymástól.
Nem szégyen csórónak lenni,én is voltam az,mások is.Keress egy olyan lányt,aki tetszik es azzal randizz.Nem kell minden félbolondot össze szedni.Lehet sétálni,fagyizni,kólázni is.Ingyenes programok is vannak.Ha szeret úgyis veled marad.Ha meg nem,örülj neki,hogy lelép.

Felsoroltam meg pár tulajdonságot,ami számomra fontos,de te csak a pénzt látod.
Ostoba és szűklátókörű vagy.
Szeretem a jó szexet,a magától álló f.aszt,egy-másfél órás szexet.
Szeretem,ha ért a házkörüli dogokhoz.
Ha okos.
Nem kezel csicskaként,nincs alá,fölé rendelt viszony.
Szerintem kérdező mi ketten nem egy korosztály vagyunk,ezért nem érted,amiről beszélek.Egy kicsivel másabb világban nőttem fel,mint ami most van.
És igen,a te dolgod lesz eltartani a feleséged és a gyereked.Mert a gyed/gyes kevés.És még babáznod is kell.Meg házimunkát végezni.
Elhiszem,hogy ez elég nagy sokk a számodra.
Van egy iróniája annak, amikor az sóherez le, aki elvárja hogy minden fizetve legyen neki, mert hát ő is szokott venni a párjának néha egy 500 forintos kávét 🥹🥹🥹🥹
Tehát egy férfi többszörösen dolgozzon mint egy nő, de hogy miért, azt már nem tudjuk. Értem.

Fogalmad sincs semmiről kisfiu.Nagyon ügyesen trollkodsz.tíz éve vettem utoljára 500 forintos kávét.
Te nem tudod meg sose,más meg élvezi.Képzeld a férfiak maguknak is vehetnek dolgokat.Te meg se nőre,se gyerekre nem költenél.Akkor minek legyen feled akárki?A bájos személyiséged miatt?

Össze vissza morogsz, mert fusztrált vagy.
"Szóval akkor a nőknek főleg a pénz fontos"
NEM, Nem Főleg. Rengeted egyéb dolog is nagyon fontos párválasztáskor, de te most erre kérdeztél rá! Mit pattogsz azon, ha nem az ezer más szempont van felsorolva, amikor ez a kérdésed?
Miért nem keresem meg magamra? Megkeresem én magamra a pénzt, de nem én hívom el magamat randira, az is biztos :)) Első, második, harmadik alkalommal se. És nem is muszáj kapcsolatban lennem, akkor teszem, ha eléggé vonzó valaki.
"Plusz a pasik általában nem jófejségből költi rátok, hanem mert sajna tudja, hogy ez kell manapság a pénzéhes nőknek" - jó hát ne költsétek... nem muszáj, nekem mindegy :D
Nem kell egy férfinek többszörösen dolgoznia, dolgozzon annyit mint én, keressen annyit mint én :) És összességében egy kapcsolatban kb 50-50 %ot tegyünk bele az anyagiakba, de az biztos, hogy az ismerkedés időszakában egy gáláns férfi vonzóbb, mint a sóherkedő, meg aki lesi, hogy mit mond egy nő, hányadik randitól fizessen ő is...
Amúgy kicsit már heccellek mert annyira felhúzod magad :D
Oh, köszönjük szépen, hogy a férfi által megkeresett pénzből, költhet magára is a férfi. Képzeld, a nők is vehetnek saját pénzből dolgokat, nemcsak a férfi keresetére kell támaszkodni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!