Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek kinek kell fizetni az első randin?

Figyelt kérdés
És a többin? Fiú fizessen, vagy feleztek?

tegnap 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
Most komolyan egy pohár kóla vagy kávé aran megy a veszekedés? 😂
tegnap 22:16
 72/77 A kérdező kommentje:

Eleve nem azon ment, de már eltértünk tőle.

tegnap 22:19
 73/77 anonim ***** válasza:

De, vagyon közösség van jogilag, akkor is ha neked ez nem tetszik. A közös kassza pedig úgy működik, hogy mindketten beleadjuk minden bevételünket.

De mi például az én örökölt lakásomban lakunk. Ha mindent feleznénk, pontosan 50-50%, akkor ugye azt is jogosnak tartanád ha elkérném a jelenleg piaci albérleti díj felét? Mivel ugye az én lakásom.

tegnap 22:25
 74/77 A kérdező kommentje:

"De, vagyon közösség van jogilag, akkor is ha neked ez nem tetszik. A közös kassza pedig úgy működik, hogy mindketten beleadjuk minden bevételünket."

Úristen, akkor tényleg 75/25 arányban lehet :( És akkor még ne szóljak bele, hogy mire szórja a pénzem a nő?

"De mi például az én örökölt lakásomban lakunk. Ha mindent feleznénk, pontosan 50-50%, akkor ugye azt is jogosnak tartanád ha elkérném a jelenleg piaci albérleti díj felét? Mivel ugye az én lakásom."

Hát mivel konkrétan nem került semmidbe ez a lakás, hanem anyuci, apuci odaadta neked, ezért nem, nem jogos. Főleg, hogy gondolom a különböző számlákat a pasi fizeti, azt például felezhetnétek, de gondolom az derogál.

Illetve, ha vetted is volna, kétlem, hogy saját magadtól összekuporgatsz 80 milliót, hanem hitelt vettél volna fel. Viszont, annak a törlesztésébe bele kéne szállnia a pasinak

tegnap 22:34
 75/77 anonim ***** válasza:
Teljes mindegy hogy lett enyém a lakás. Az enyém. Ha albérlő lakna benne, neki is fizetnie kellene. És egyébként kB 35-65% ha ennyire érdekel. Én mivel minden közös, a lakás használata is. De ha olyan kicsinyes párom lenne, hogy feleztet, akkor fix. hogy fizethetne albérleti díjat.
tegnap 22:40
 76/77 A kérdező kommentje:

Tehát a megtakarítás 2/3-a a pasié.

Akarod mondani, az albérleti díj felét kéne fizetnie, mivel te is ott vagy. Ha kiveszek egy lakást, akkor általában nem osztozkodok a bérbe adóval, ő mehet máshova lakni. Nőket ismerve matekban lehet jobban kijönne így a pasi amúgy

tegnap 22:45
 77/77 anonim ***** válasza:

Nálam mindig is fele-fele volt.

Össz-vissz kétszer álltam a másik fogyasztását. Na azóta se állom idegenét.

tegnap 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!