Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek kinek kell fizetni az első randin?
Szerencsére már jó rég randiztam, de arra emlékszem, hogy annak ellenére, hogy felajánlottam a felezést, férjem nem engedett sehol fizetni. Második randin már azért erőltettem a fizetést, de amikor láttam hogy ebből komoly lesz, akkor már jobban engedtem fizetni én is. Azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem imponált. Szerintem jó benyomást kelt egy nagylelkű férfi. Persze, nem kötelező fizetni, senki nem mondta, de ha jó benyomást akarsz kelteni, akkor illik legalább az első pár alkalommal.
ma 16:49
Egy férfinak nem égő ha a pincér a nővel számol el, ő meg csak ott ül? Vagy addig úgy csinál mint ha wc-re menne? Vagy hogy megy ez?
ma 16:50
23/61 A kérdező kommentje:
#21 Ahogy visszafele is jó benyomást tesz, ha nem mindent a férfinak kell fizetni, vagy legalább felajánlja :(
Szerintem a pénzzel kapcsolatos dolgokba mindig van óhatatlanul egy kis kínosság. Barátoktól bekérni dolgokat is kicsit ciki nekem de hát muszáj. Na egy kapcsolatban ezt nem szeretném csinálni. Az első randikon gyakorlatilag mindkét fél felméri, hogy a másik megfelel-e neki. Nekem ebbe beletartozik a pénzügyi egymáshoz illés is. Az se vonzó ha szórja a pénzt, de az se ha zsugori és már az első randin kifizetteti a kávét.
ma 16:52
25/61 A kérdező kommentje:
Egy nőnek nem kellemetlen, ha mindent mindig a férfi fizet?
Én mindig felajánlottam, de ennek ellenére imponált, ha visszautasították. Utána házasságban meg úgyis közös a kassza. De szerintem is van abban valami kellemetlen, ha egy étteremben a nő kéri el a számlát. Mi már házasok vagyunk, szóval minden közös és például én dupla annyi szép kártyát kapok, így az étterem általában arról megy. De még így is odaadom a férjemnek az én szép kártyámat, és ő rendezi a számlát, mert valahogy ez a természetes nekem, az illendő.
ma 16:54
25, tényleg érdekelne, hogy megy ez. Nekem van fiam is, lányom is. Pénz nélkül egyiket sem engedtük el sosem, de a fiamnak már tizenpár évesen is úgy adtunk, hogy akár a moziba is jegyet, kukoricát, üdítőt egyértelműen ő vegyen a lánynak is. Rég felnőttek, de a fiú még sosem engedett lánynak fizetni, a lánytól pedig sosem várta egy fiú sem a fizetést. Én sem fizettem még sosem, de látod, az már régen volt, ezért is kérdezem. De én még étteremben nem láttam olyat, hogy a nő fizet, a pasi meg mosolyog. Pedig járunk sokfelé, csak ott nem látom, ki fizet, étteremben igen.
ma 16:59
28/61 A kérdező kommentje:
Mostmár itt azért elkanyarodtunk egy picit, mert igazából amiben írsz, arról van szó hogy te fizeted, csak a párod nyitja ki a száját férfiként, mert kellemetlen lenne, ha te kérnéd ki a számlát. Ami igaz is alapvetően :D
29/61 A kérdező kommentje:
Hááát én úgy vagyok vele, amit írtam. Elsőn nyilván fizetek, meg amúgy magamat ismerve valószínűleg a többin sem kezdek el szőrőzni továbbra sem, ahogy eddig se tettem, de inkább csak azért, mert ez van elvárva. Mindenkinek van keresete, nekem az fura, ha minden randit a férfi fizet, a nő meg jól érzi magát ingyen.
Nincs mit elhinnem, tapasztalatból beszélek. Nekünk kezdetektől alap volt hogy mindketten találunk ki programokat, amiket nem a másikkal fizettetünk.
Nő vagyok, pár éve már étteremben mindig én fizetek, mert nekem van szép kártyám, páromnak meg nincs :D
De szüleimnél is elég mindennapos hogy anyum fizet étteremben.
ma 17:09
Kapcsolódó kérdések: