Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek kinek kell fizetni az első randin?

19-es vagyok.Ugyan miért lennék anyagias?40 évrs vagyok,kiröhögtek volna,ha fizetni akarok.A férjem most se hagyna,de mások se,ha randizgatnék.Nem csak alkalmakkor adunk ajándékot.Ha viszek neki reggelit,kávét,akármit nem kérem el az árát.De mindegy mit adok.
A májuskosáron és a gyémántgyűrűn kívül sose kértem semmit,mi den kapcsolatomban az volt a vaj,hogy nem hagytam,hogy vegyenek nekem dolgokat.
Felezgetni meg égő.Inkább kifizetem az egészet,és verje a számláva a fa.rkát.
Ha nincs pénzem valamire nem játszom a gavallért.
2025-ben égő, ha a nőnek ki kéne fizetnie a saját részét egy randin?🥹

Na szerintem itt kezdődik a probléma, hogy még a férfiasságot is behozzátok ebbe az egészbe, pedig semmi köze hozzá, ahogy a határozottságnak sem. Tutyimutyi ember is kifizetheti helyetted, attól még nem fogod férfiasnak látni. Miért nem mondjátok akkor, hogy tetszenek az ingyen programok?
Szerintem ez azért is probléma, mert a randi appok óta rengeteg lánynak semmi komoly szándéka sincs, csak úgy randizgat.. leszervez magának heti 4-5 randit, és tulajdonképpen ingyen élősködik.

Akkor jó, örülök, hogy te nem ilyen vagy :)
Csak szerintem már tényleg sokaknál megfigyelhető ez a trend a randizási szokásokban. És most nem arról beszélek, hogyha elmegy egy lány egy randira, attól még nem tartozik semmivel se a másiknak, de amit kifogásolok, amögött inkább számítás van, és nem az hogy nem jött be a másik.

44 szerintem meg veled az a baj, hogy össze vissza feltételezgetsz, hogy mit csinálnak a nők, mindenkit bele akarsz tenni egy bugyorba, hogy szerinted így meg úgy van, hogy randizik MINDENKI, nem is érdekel, egy egy ember valódi mivolta.... totál nem jellemző, hogy a nők összeszerveznek heti sok randit, ez egy szűk réteg, te biztos arra vered magad, de az a te dolgod...
Szerintem annyira más egy mai 18 éves, vagy 30as ember hozzáállása... azon belül is, hogy milyen kulturális normák között nőtt fel, él, miket tanult el, milyen tapasztalatai vannak! Nekem igen is imponál, ha egy pasi fizet a randin, de nem is ez, hanem hogy nem kezd el fillérb-szóskodni, nem figyeli mindennek az árát, nem sóhereskedik, nem számolja, hogy hú ez már a második randi, igaz, hogy én kezdeményeztem az ismerkedést a nővel, de most akkor már fizessen. Nem is akarom, hogy a partneremnek heti 4-5 randija legyen mindenféle nővel, amiért nem éri meg neki mindent fizetnie... de aki komolyan érdekli, azzal ne sóhereskedjen.. illetve én is jól keresek, ő is, szóval pár ezer forint nem számít. És igen is, vannak olyan női szerepek, amiket egy férfi nem fog tudni soha betölteni, majd szül a nő 2-3 gyereket, aztán majd az ilyen garasoskodó emberekből lesz az, hogy a nő, aki kihordott és nevel neki gyereket, attól sajnálja a pénzt...
Én fel szoktam ajánlani, hogy fizetek, De igen is vonzó, ha egy pasi elutasítja. De ne azért tegye, mert itt olvassa, hogy ez a praktikus..., hanem mert ő ilyen jellem, ez neki természetes.
Persze, hogy imponál nektek, mert ingyen visz el titeket étterembe, programokra stb.. Csak ennek semmi köze ahhoz, hogy férfiasnak tartjátok, vagy elég baj, ha nektek az a férfiasság, hogy mi mindent fizet nektek. Ezt a szülés dolgot ti mindig feltudjátok hozni védekezésként,17 évesen is, hogy majd 30 évesen szülsz x gyereket szóval kuss, meg 50 évesen is, hogy szültél x gyereket, szóval kuss.... Ha annyira nagy teher, akkor ne szülj, és kész. De ha meg akarsz gyereket, akkor nehogy már a másik fejéhez vágd, hogy "hát szültem NEKED gyereket, szóval fizessél mindent"

Neked mi bajod kérdező?
Vannak férfiak,akik steretnek fizetni.Vannak nők,akik elfogadják.Kurvák mindig is voltak.Mindegy,hogy heti öt fiúval randizik,vagy férjhez megy pénzért.
Az én időmben örültek a fiúk,ha fizethettek.Nem is mindig vártak cserébe dolgokat.
Nem csak ettől férfias egy férfi.Nekem fontos a jó szex,magától felállhon,heti többször szeretkezzünk.Értsen a ház körüli dolgokhoz,ne legyen hülye.Ne pofázzon bele mire mennyit költök.És igen,nem fogom a pelenka árát felezni.Annyi dolga van a férjnek,hogy eltartsa a családját,amíg három évig otthon ülök a gyerekével.Normális kapcsolatban nincs enyém,tiéd.
Nem kell hetente öt kurvát etetned.
Annyi dolga van a férjnek,hogy eltartsa a családját,amíg három évig otthon ülök a gyerekével.Normális kapcsolatban nincs enyém,tiéd."
Ahhoz képest a gyerekét neveled, nem a gyereketeket.
"Ne pofázzon bele mire mennyit költök.És igen,nem fogom a pelenka árát felezni.Annyi dolga van a férjnek,hogy eltartsa a családját"
Tehát megkeresi a pénzt, de még abba se szólhat bele, hogyan szórod el. Értem.
"Annyi dolga van a férfinak, hogy eltartsa a családját "
Ezt tök jó, a hogy úgy mondod, mintha mindenki laza milliókat kaszálna itthon, és igazából gyerekjáték kényelmesen eltartani egy családot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!