Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?

181
De mi köze van a lány szépségének ahhoz, hogy engem milyennek talál?

183
Pedig azt írtad nem szép lány találhatnék magamnak.
Szép lányt viszont miért nem?

185
Elképzelhető, hogy lelkileg nem vagyok a topon. De ettől eltekintve küzdök, harcolok minden nap. Más lehet összezuhan, vagy kinyírja magát. Legalább ebből látszik van bennem tartás, erő. Ami egyáltalán nem leértékelendő. Könnyű az emberben a hibákat megtalálni, mint ezen a fórumon is láthatjuk. Nagyon negatívan állnak az emberhez. Talán saját frusztrációjukat vezetik le itt az emberek, nem tudom. De sokszor elképesztő.

"Elképzelhető, hogy lelkileg nem vagyok a topon."
Ez igen ügyes kísérlet volt annak elbagatellizálására, hogy a bányászbéka alatt helyezkedsz el belső világodat / érzelmi intelligenciádat / párkapcsolatra való alkalmasságodat tekintve.
"Ami egyáltalán nem leértékelendő."
Ahogy elnézem, baromira nem tudod elviselni, hogy mások nem a te általad elképzelt szempontrendszer alapján ítélnek meg téged. Mivel hogy van nekik saját. És jobb lesz, ha hozzászoksz, mert ez, akárhogy is kapálózol ellene, nem fog változni.
"Könnyű az emberben a hibákat megtalálni, mint ezen a fórumon is láthatjuk."
Nem az EMBERBEN, hanem BENNED. Mivel hogy parádés mennyiségben nyújtasz nekünk megtalálnivalót (jellemhibákat és fogyatékosságokat, illetve ami "még jobb": a kettő keverékét).
"Nagyon negatívan állnak az emberhez."
Még mindig: CSAK HOZZÁD. Te nem vagy azonos minden emberrel, belső tulajdonságokat tekintve az átlag lényegesen magasabb szint annál, mint amit te képviselsz, és ami az itteni megnyilvánulásaidból lejött.
"Talán saját frusztrációjukat vezetik le itt az emberek, nem tudom. De sokszor elképesztő."
Hát persze. Áltasd csak magad. Mindenki hülye, csak te vagy a helikopter.
187
Te egy igazi pszichopata vagy. A felmenőid minden bizonnyal hóhérok voltak. Te az a fajta vagy aki a szenvedőbe még egyet belerúg.

189
Mi a megoldás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!