Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?
58
Egyébként az ugratással kapcsolatban az jutott eszembe, hogy ez azért nem egyenrangú vicceskedés volt, mert amikor visszaugrattam akkor elkomorodott a képük, gyakran ingerülté, fenyegetővé váltak. Tehát erre úgy tekintettek mint amit csak nekik szabad, nekem nem.

Kérdező.. keress egy olyan nőt magad mellé aki szeret egész nap otthon ülni, te dolgozz home officeban, és akkor nem kell az emberek közé menj.
A vicceskedésre, sajnos ha valakinek nem jó a humorérzéke azzal nem lehet mit tenni. A legjobb amit tehetsz ha boldog emberek közelébe nem nagyon mész😅

Kérdező, jelen állapotodban (érzelmi fejlettségedet tekintve) párkapcsolatra nem igazán vagy alkalmas. Pláne nem hosszú távúra.
Milyen félelmeket? Hogy "az emberek" keresztbe tesznek a boldoggá válási kísérleteidnek, hogy "a tömeg" vagy lélektanilag (ugratás, stb.) vagy fizikailag szétszed téged, ugyanúgy, mint iskoláskorodban... soroljam tovább?
Meg vagy rekedve egy szinten, és nem mozdulsz onnan, mert ahhoz fájdalmas lelki seb feltárás kellene. De te makacsul védekező állásba vagy merevedve minden ilyen irányú kísérlettel szemben. Ezzel a hozzáállásáddal terápiára sem lenne sok értelme menned, mert ott együttműködésre van szükség a segítő szakemberrel. Viszont ha valaki letagadja a fájdalmait, félelmeit, az nem működik együtt.
113
Nem tagadom le a fájdalmaim, félelmeim, csak azt, hogy a társadalom méltányos és igazságos és mindenkinek egyenlő esélyt biztosít. Ez inkább világlátás mint mentális probléma véleményem szerint.

"Ha mindenkinek belépése lenne a csapatba, akkor nem lenne olyan különleges a csapat ugyebár?"
Pontosan, hol itt a baj?
116
Emiatt szenvednek sokan, bunkók és kiközösítők sokakkal. Itt van a baj.
115
30 évig megfigyeltem az embereket, társadalmi normákat stb.
1000% biztosnak érzem, ha megváltoznék ugyanoda visszakerülnék amint emberekkel kerülnék kontaktusba. Ugyanoda rugdosnának vissza ahol voltam, csakhogy tudjam hol a helyem!

Lehet, de akkor mit kéne tenni? Keressem olyanok társaságát, akik cseppet sem érdekelnek? Nem vagyok bunkó, de ha valaki nem szimpatikus, akkor nem foglalkozok vele, ennyi.
119
Egyszerűen emelkedj felül ösztöneiden és ne megérzésekre alapozz meg előítéletekre! Menni fog! Hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!