Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 14:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/216 anonim ***** válasza:
100%

79#

Ez elhatározás kérdése csupán, leragadsz a múltba és úgy éled le az életedet, vagy változtatsz és boldog leszel. Nem ördögtől való, de tenni kell érte és minden félelemmel szembe kell nézni. Nehéz mert piszok nehéz, de nem lehetetlen.

2021. szept. 7. 21:57
 82/216 A kérdező kommentje:

81

És szerinted az emberek csak úgy hagyni fogják, hogy boldog légy?

Ez nagyon sok kihívással jár. Nagyon sok kártékony és kárörvendő ember van, szóval az a nehezebbik út. Mindig lesznek akik majd le akarnak húzni, el akarják venni az életkedved. Folyamatosan küzdeni velük meg szerintem kimerítő.

2021. szept. 7. 22:00
 83/216 anonim ***** válasza:
100%

80#

Persze mert félsz az újabb csalódástól esetleg bántástól. És ezt érzed most biztonságosnak. Viszont így nem élet az életed. Már nem a fiatal korodat éled, ki kell lépned belőle, ha egyedül nem tudod feldolgozni remek pszichológusok vannak akik segítenek ezen. Neked kell mérlegelni hogy boldog vagy e a mostani életedbe és így szeretnéd leélni, vagy változtatsz és megkönnyebbülsz.

2021. szept. 7. 22:04
 84/216 anonim ***** válasza:
100%
#79: önfejlesztő, önsegítő könyveket olvasol. Rakás ingyenesen letölthető könyv is van a neten különböző helyeken.
2021. szept. 7. 22:05
 85/216 anonim ***** válasza:
100%

"És szerinted az emberek csak úgy hagyni fogják, hogy boldog légy?

Ez nagyon sok kihívással jár. Nagyon sok kártékony és kárörvendő ember van, szóval az a nehezebbik út."

Csak annak, aki nem tudja tartani a száját azzal kapcsolatban, hogy most éppen mit csinál, miben hol tart. A kárörvendő embereknek azért van kárörvendenivalójuk, mert nem mondják meg nekik, hogy lényegében idegen emberek magánjellegű dolgaihoz az égvilágon nincsen semmi közük.

2021. szept. 7. 22:06
 86/216 anonim ***** válasza:

#85 voltam. Szóval ebben az országban nagyon sokan azt sem tudják, hogy mit jelent az, hogy "személyes határok".

[link]

2021. szept. 7. 22:09
 87/216 anonim ***** válasza:
100%

"És szerinted az emberek csak úgy hagyni fogják, hogy boldog légy?"

Hidd el, senkit nem érdekel a boldogságod rajtad kívül. Ne keress kifogásokat, próbálj változtatni.

2021. szept. 7. 22:12
 88/216 anonim ***** válasza:
100%

81#

Ki tud megakadályozni abban hogy boldog légy? Ezt írtam túl kell lépni és pont leszarni más mit gondol. Másoknak élsz vagy magadnak? Negatív a környezeted? Nem veszel róla tudomást. Hányszor akartak engem is lebeszélni mindenről, nem lesz ez jó , hülyeséget csinálsz. És?? Én dolgom. Sok kihívással jár? Nagyon sokkal, de ahogy az egyiket megoldod a másiknak a megoldása már pikk pakk megvan.Én konkrétan megmondom mindenkinek aki panaszkodni járna hozzám hogy ne.. nem vagyok lelki szemetesláda. Ha valaki tanácsot kér szívesen segítek, de nem fogom napokig a síránkozást hallgatni. Sok embernek elsőre fura a viselkedésem, viszont nagyon sok ember keresi már a társaságomat is. De számomra az a szó hogy lehetetlen az nem létezik.

2021. szept. 7. 22:21
 89/216 anonim ***** válasza:
100%
Adott egy PTSD-s Rambo, akinek nincs baratnoje, de szeretne, nincsenek baratai sem, a bajtarsai meg szepen elhullottak a hosszu harc alatt. Akinek az elete folyamatos harcbol all, az miert akar mas emberek is belerangatni? Tisztara, mint egy amcsi veteran, nem talalja a helyet a tarsadalomban. Egyszere szanjuk oket, meg tartjuk a tavolsagot toluk. Orvosi segitseg kell ide, ez nem gyerekjatek. Ha valaki kiszorul a tarsadalombol, vagy az o devians megelek egyedul is eletformajat reklamozza, azok a leginkabb serultek. Es egyaltalan nem neveznek egy PTSD-vel kuzdo embert rendes sracnak. Evek kemeny pszichologiai munkaja kene hozza, hogy a minimum szintet elerje az egyuttelest meghatarozo softskillek tucatnyi teruleten.
2021. szept. 8. 12:52
 90/216 A kérdező kommentje:

89

Lehet, hogy PTSD. Na és akkor? Mindenkinek lehet valamilyen egészségügyi problémája. Egyik sem különb mint a másik. A mentális problémák sem. Tehát nem a betegséged vagy, amellett te is egy személy vagy és aki a problémád miatt elítél azt tudod hová kívánom.

2021. szept. 8. 12:58
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!