Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 14:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/216 A kérdező kommentje:

58

“Felétek meg szokták kérdezni, hogy haver, mondhatok valami vicceset?És csak az után viccelnek a nagy komoly emberekkel, miután az rábólintott?“

Nem mindenki találja viccesnek ugyanazt. Engem is hányszor elküldtek már az anyám picsájába a szarkazmusom miatt. Akkor?

2021. szept. 7. 19:09
 62/216 anonim ***** válasza:
85%

60 Kezdjük ott, hogy én hàzas vagyok, te meg itt nyafogsz, hogy a kutyának sem kellesz.Gondolom nem baj, ha nem tartalak partnernek párkapcsolati kérdésekben, mivel hogy nekem van, neked meg nincs.

Másrészt meg tetszik vagy sem, hasznára kell lenned a párodnak.Ha nem vagy, akkor nem akar majd veled lenni.Ez ennyire egyszerű.

2021. szept. 7. 19:13
 63/216 anonim ***** válasza:
82%

Ezek szerint mégis van igényed mások társaságára. Igen, más egy kapcsolat és egy barátság, viszont a kettő között óriási az átfedés. Másrészt nem csak az létezik, hogy nincs barátod és hogy van száz. Sokaknak csak pár nagyon közeli barátja van.

Egyébként nőként számomra ismerkedésnél már az önmagában kizáró ok lenne, ha az adott férfinak nincs baráti köre. Ez ugyanis csak negatív dolgokat sejtet.

27/N

64/216 anonim ***** válasza:
100%
62 vitapartnernek*
 65/216 A kérdező kommentje:

63

Érdekes. A férfiaknak nem kizáró ok ha a nőnek nincs baráti köre. Ismét csak az, hogy a férfinak nyújtani kell mindent, még baráti kört is a nőnek.

De mit nyújt a nő, tegyük csak fel a kérdést!

Mit dobsz be te a közösbe? Vagy csak elveszel?

2021. szept. 7. 19:35
 66/216 anonim ***** válasza:
100%
Neked olyan mindegy melyik nő mit nyújt, amíg ilyen vagy ezen úgy sem kell morfondíroznod.
2021. szept. 7. 19:38
 67/216 A kérdező kommentje:

66

De milyen? Tényleg kíváncsi vagyok ennyiből mit lehetett leszűrni.

2021. szept. 7. 19:43
 68/216 anonim ***** válasza:
100%
Buta, kötözködő, idegesítő, beképzelt, taszító.
2021. szept. 7. 19:54
 69/216 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy "a nők" vagy "a férfiak" gondolkodása. Bizonyos nők és férfiak szerint valami elfogadható, valami pedig nem. Nem a nemtől függ, hogy mit szeretnél egy partnerben. Szerintem (tapasztalataim szerint így is van) az értelmes férfiak is elvárják, hogy a nőnek legyen szociális élete őrajta kívül. A barátom például azért utasított anno vissza egy amúgy tényleg szép lányt, mert megtudta, hogy folyamatosan szidja a "barátnőit" a hátuk mögött. A normális embereknek vannak elvárásaik, az a te bajod, ha neked nincsenek.

Mit teszek bele a közösbe? Pontosan ugyanazt, amit a párom. Ha nem így lenne, már rég szakított volna velem. Egy jó párkapcsolatnak alapja a kölcsönösség. Szerinted bármilyen férfi együtt lenne olyan nővel, aki csak lehúzza minden szempontból? Istenem...

27/N

2021. szept. 7. 19:57
 70/216 A kérdező kommentje:

68

Te pedig előítéletes. Hogy lehet ennyi alapján skatulyázni te jó ég?!

2021. szept. 7. 20:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!