Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 14:32
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/216 anonim ***** válasza:
77%
Persze, hogy lehet. De te annyira el vagy tevedve, hogy azt hiszed rendes srac vagy. Kozben meg egy kezelesre szorulo beteg. Es igen, vannak egeszsegugyi problemak, de azok fizikai dolgok szoktak lenni. Mentalisan problemas emberekkel senki nem kezd kapcsolatot. Az egyetlen eselyed az lenne, hogyha lenne olyan barati korod, ahol egy lany evek alatt megismerne, kiismerne. De mivel te ezt elbol elutasitod, igy bezarodott elotted minden lehetoseg. Felnott emberkent igenis kotelesseged a gyerekkori traumaidat meghaladni. Tessek egy eletszagu pelda. Nekem volt egy allat matektanarom altalanosban. Az elozo evben megyei matekversenyeket nyertem, o meg akart buktatni, es nem kicsit szivatott. Ott abba is hagytam az egeszet, tanuljon matekot akinek ket anyja van. Konkretan utaltuk egymast, komoly trauma volt reszemrol. Felnottknet viszont eljutottam oda, hogy lebontottam a matek utalatomat es en lettem a legjobb matekos fosulin, mindenki hozzam jott kerdesekkel. Tehat vannak "csodak", csak meg kell dolgozni erte. Ettol lesz az ember felnott. Ha pedig egyedul nem megy, akkor segitseget kell kerni. Nem szegyen ez. De valamit kezdeni kell vele, mert helyetted mas nem fog dolgozni ezen.
2021. szept. 8. 14:26
 92/216 A kérdező kommentje:

91

Hát azért egy matektanárnál komolyabb a problémám. Magyarán szinte az összes emberre kiterjed. De nem akarom bagatellizálni a te problémád, csak viszonylag törpe az enyémhez képest.

2021. szept. 8. 15:03
 93/216 anonim ***** válasza:
100%
#92: oké, és te mit akarsz kezdeni a te saját problémáddal, kérdező?
2021. szept. 8. 15:06
 94/216 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy sokkal kisebb jelentosegu, ezert is tudtam magamban megoldani. Azert irtam peldakent, mert neked is meg kene oldanod a sajat problemad/problemaidat. A menetrend ugyanaz, legfeljebb az eszkozok kulonboznek. Mondd el kerlek, eddig mit tettel azert, hogy ezek a rossz gyerekkori mintak megvaltozzanak?
2021. szept. 8. 15:11
 95/216 A kérdező kommentje:

94

Nekem azért tűnik lehetetlennek a változtatás mert az emberi viselkedési minta hasonlónak tűnik mint a gyerekeknél, max burkoltabban történnek a dolgok. De a végeredmény ugyanaz. Ha csak nem vagy értelmi fogyatékos megérzed a megvetést, utálatot. Abszurd meg nem tudom miért utálnának de mégis érezhető a levegőben.

2021. szept. 8. 15:39
 96/216 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hivjak kisugarzasnak. De annak ellenere, hogy te is tudod, erzed, tapasztalod, hogy sulyos allapotban vagy, nem mesz pszichologushoz? Szerinted mi a fenenek kepeznek ennyi szakembert? Igy is hiany van belole. Ennel lenyegesen kisebb problemakra is ok jelentik a megoldast. Ket lehetoseged van, lemondasz mindenrol, vagy elmesz es meggyogyittatod magad. Eleg binaris egyszerusegu itt valasztas. Nem szereted magad annyira, hogy tegyel azert, hogy teljes erteku eleted legyen ahelyett, ami most van?
2021. szept. 8. 15:45
 97/216 anonim ***** válasza:
100%
#95: még mindig nem válaszoltál egyikünk kérdésére sem, miszerint mit tettél, vagy mit akarsz tenni ezügyben, hogy javuljon az állapotod, kérdező.
2021. szept. 8. 15:46
 98/216 A kérdező kommentje:

97

Nem tudom mit lehet tenni. Nyilván elmehetek pszichológushoz, kipróbálhatom. De ha olyan dumával fog jönni, hogy az emberek rendesek csak én váltok ki bennünk rosszindulatot az nyilván idegelni fog.

2021. szept. 8. 16:02
 99/216 anonim ***** válasza:
100%
#98: első lépésként talán föl kéne hagynod ezzel a kétbites, fekete-fehér gondolkodással. Az emberek nem rendesek, az emberek SOKFÉLÉK. Ez még nem jutott eszedbe?
2021. szept. 8. 16:11
 100/216 A kérdező kommentje:

99

De azért vannak törzsi szokások. A törzsekben is és az állatvilágban is előfordul, hogy egyes egyedeket kiközösítenek. Ez szerintem része a társas rituáléknak, csapatszellem építésnek. Ha mindenkinek belépése lenne a csapatba akkor nem lenne olyan különleges a csapat ugyebár? Így legalább annak látszatát fenn lehet tartani.

2021. szept. 8. 16:20
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!