Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 14:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/216 A kérdező kommentje:

47

Azért nem vagyok jó csapatjátékos mert az életben sokat bántottak és kialakult egy önvédelmi mechanizmus, hogy nem jó az emberekkel együttműködni mert sok jóra úgysem számíthatsz. Lehet ez nem jó reklám magamnak, de mivel őszinte vagyok ezt elmondom. Így nagyon független személy lettem, mindent önerőből oldottam meg és értem el. Ami szerintem egyáltalán nem rossz.

2021. szept. 7. 17:52
 52/216 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen gondolkodással meg se forduljon a fejedben a párkapcsolat, ugyanis annak az alapja két ember összehangolt munkája. A legtöbb ember, akit ismerek egyszerre csapatjátékos és független. Az élet változó, különböző szituációk, különböző helyzeteket hoznak.

27/N

2021. szept. 7. 17:55
 53/216 anonim ***** válasza:
100%
Pláne az általad leírtak után semmi meglepő nincs abban, hogy a magadfajtákat bottal se szokták megpiszkálni, kérdező.
2021. szept. 7. 17:55
 54/216 anonim ***** válasza:
100%
Fogadhattunk volna az elején, hogy hanyadik oldalon fog lehullani a lepel, és megmutatkozni a nőgyűlölet. Na majd legközelebb.
2021. szept. 7. 17:57
 55/216 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az exem is huu de cuki meg remdes volt. Mindig ezt hangozatta. Tényleg cuki meg aranyos egy olyan ember aki nem csapatjátékos , megy a saját feje után , a másik véleményét meg se hallgatja mert csak az ővé létezik és az a jó, mert neki már van élettapasztalata és én is higgyem el hogy hosszú távon ez a jó, azért mert őt bántották sokat.

Ne akarja az ő múltbéli sérelmeit rámvetíteni. Az ilyen férfitől menekülnek a nők. Mindent megoldasz egyedül és ez jó, de mennyivel jobb amikor nem egyedül mész végig az úton hanem vannak melletted akik segítenek.

Szerintem dolgozd fel a múltadat, és gondold át újra a dolgot, mert így nem sok esélyed lesz egy nőt megtartani. És mellékesen megjegyzem a nők nem csak a puncijukat teszik a kapcsolatba, nem kéne őket is lenézni.😉

2021. szept. 7. 18:02
 56/216 A kérdező kommentje:

55

Rossz tapasztalataim voltak ennyi. Emiatt érhető módon nem keresem mások társaságát. Az vesse rám az első követ aki nem ezt tenné a helyemben. De ennek ellenére küzdök és elértem dolgokat. Harcos vagyok. Tényleg nem tudom miért nem lehet egy emberben a pozitívat is értékelni nemcsak a negatívat a szemére hányni.

2021. szept. 7. 18:50
 57/216 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem keresed mások társaságát és jól el vagy egyedül, minek foglalkozol a párkereséssel?

27/N

2021. szept. 7. 18:52
 58/216 anonim ***** válasza:
100%

40 🤣 Hát gyakorlatilag olyan és annyi rossz tulajdonságod van, hogy nem is értem mitől tartod magad rendesnek.De tényleg.Mi az amivel hasznára lehetnél egy másik embernek, ha minden tulajdonságod hiányzik egy kapcsolat kialakításához és fenntartásához.

Egyébként a kéretlen ugratást hogy érted?Felétek meg szokták kérdezni, hogy haver, mondhatok valami vicceset?És csak az után viccelnek a nagy komoly emberekkel, miután az rábólintott?

2021. szept. 7. 18:55
 59/216 A kérdező kommentje:

57

Nem ugyanaz a kettő. Párra mindenkinek igénye van, száz haverra meg nem mindenkinek.

2021. szept. 7. 19:07
 60/216 A kérdező kommentje:

58

Hasznára váljon? Hát te hasznossági szempontból választasz párt? Akkor miért nem mész inkább a Tescoba és vásárolj be cuccokból ahelyett, hogy embereknek rabolod az idejét?

2021. szept. 7. 19:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!