Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz rendes srácként barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 14:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/216 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ne "rendes srác" legyél, hanem önmagad! Vállald fel az érdeklődési köreidet, véleményedet. Ha valami nem jó neked, azt is! :))) Régesrégen az a tipikus ilyen "rendes srác" voltam - ez az esetemben azt jelentette: Túlságosan alkalmazkodó voltam. Túlságosan "megfelelni" próbáltam. Nem jó. Nem elég pusztán "tervezhetőnek" sem lenni. Légy egy kicsit "szabálytalanabb". Legalábbis látatlanban ez a véleményem.
2021. szept. 7. 14:55
 12/216 anonim ***** válasza:
100%

1. mert a rendesseg onmagaban edeskeves egy parkapcsolathoz

2. valoszinuleg nem ‘rendes’ srac vagy, hanem egy frusztralt luzer kis gorcs, csak probalod magad mentegetni

2021. szept. 7. 14:56
 13/216 A kérdező kommentje:

5

Jah tehát a férfiasság?

Akkor teljesen jogos az állítás miszerint nehéz rendes srácként barátnőt találni.

Erre keresem a választ, hogy miért.

Tehát a te válaszod az, hogy a férfiasság fontosabb, és ezért.

Ugyanakkor jó kérdés, hogy mi a férfias? Ha peckesen jársz? Vagy mély hanghordozással beszélsz? Vagy beszólogatsz embereknek?

Ezeket nyilván nem teszem, de mégis férfinek tartom magam. Mert amikor kell kiállok magamért és szeretteimért, de nem kiabálok a világnak, hogy ide süssetek, milyen menő kis pasi vagyok.

Nincs feltűnésim de gyáva sem vagyok. Csak mindent a maga idejében.

2021. szept. 7. 14:56
 14/216 A kérdező kommentje:

10

Megoldás? Akkor te magad is pszichopatát keresel?

2021. szept. 7. 14:57
 15/216 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagy elég csibész. Akármilyen rendes is vagy de nincs benned semmi olyan ami vagány vagy érdekes vagy bármi akkor megbszhtd magad ahol vagy. Rendes srácot akarnak a lányok de egytől egyig de ha legalább a fantáziájában nem tudja elképzelni, hogy rendesen el lenne kapva a segge néha akkor hellószia.
2021. szept. 7. 14:58
 16/216 A kérdező kommentje:

11

Diszkrét típus vagyok. Nem kötöm a dolgaim fűnek fának orrára. Kevés de minőségi barátságokat preferálok, utálom a felszínes kapcsolatokat, az önfényezést, magamutogatást.

2021. szept. 7. 15:00
 17/216 anonim ***** válasza:
91%
#13, #14: na, csak kibújt a szög a zsákból. Kérdező, mindenki jobban jár, ha megkíméled magadtól az embereket, de főleg a nőket.
 18/216 A kérdező kommentje:

15

Látod ez a baj. Az ilyen mellékes részletek a fontosak és nem az alap értékrended.

19/216 A kérdező kommentje:

17

Te provokátor vagy? Mi rosszat írtam?

2021. szept. 7. 15:01
 20/216 anonim ***** válasza:
94%

"Tehát nem az erények az alap, még érdekesnek is kell lenni?"

te összejönnél olyan lánnyal, aki alapszinten rendes, de ezen felül viszont semmi szikra, semmi vonzalom, semmit nem tudsz vele megélni, jellegtelen kis szürke egér, hülyére unod magad vele? megsúgom, észre sem veszed az ilyen lányokat (és mások sem, és nem is csoda). és ha elkeseredésedben össze is jönnél eggyel, hogy kipipálhasd "végre összejött a barátnő", rövidesen más lányok után ácsingóznál.

a könnyen csajozó bunkó srácok vagy hasonlóan bunkó csajokat szednek fel, vagy fel tudnak mutatni más kvalitásokat, amiktől vonzóak, és így még a bunkóság is belefér. (na meg bizonyos helyzetben vonzó tud lenni a mérsékelt bunkóság, ezt érezni kell, de ahhoz meg emberi és társas készségek kellenek - látod ez is egy kvalitás)

2021. szept. 7. 15:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!