Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatod hogy a párod nem az igazi? Elhanyagol? Vagy túlzottan korlátoz?
Figyelt kérdés
Azon gondolkozom hogy miért nem érdekli a páromat az hogy ha engem bánt valami. Azt mondja beszéljem meg valaki mással. Ne legyenek elvárásaim.2019. febr. 1. 01:16
81/102 A kérdező kommentje:
Ki vagyok készülve lelkileg. És attól.Még hogy arra alkalmatlan hogy beszélgessen attól Még tényleg az is jó meg elfogadható ha nem is érdekli hogy vmi baj van, gond van?
2019. febr. 1. 04:09
82/102 anonim válasza:
Ha túl régóta nyüstölöd akkor lehet belefáradt már.Ha csak nemrég kezdted akkor viszont segíthetne találni egy pszichológust aki tényleg a segítségedre lenne.
83/102 anonim válasza:
Tudom hogy drága de ha szükséges akkor mindenképp el kellene menned pár alkalommal.
84/102 anonim válasza:
Nekem lassan mennem kell.Mindjárt lejár a munkaidőm :)
85/102 anonim válasza:
Szerintem Fogadd meg a tanácsokat.Keress egy szakembert és rendbe fogsz jönni meglátod.
87/102 A kérdező kommentje:
Már elég régóta... És most is felkeltem és kérdem segíts mert nem birok aludni és mondja ilyenkor hagyjam már, hajnali 4 van.... De hát este megbeszélhettük volna és én se lennék fent és én se lennék magam alatt megint miatta
2019. febr. 1. 04:17
88/102 A kérdező kommentje:
Felkeltettem *
2019. febr. 1. 04:18
90/102 A kérdező kommentje:
Annyira bánt hogy leszarja az érzéseim... Fordított esetben én nyugtatnám a másik, más nem tenné?!
Meg engem bántana ha ő lenne rosszul sokszor.
Annyira elegem van már belőle is.
2019. febr. 1. 04:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!