Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatod hogy a párod nem az igazi? Elhanyagol? Vagy túlzottan korlátoz?
Nem,teljesen normálisak az elvárásaid, házasságban párkapcsolatban ez alap h nem csak dugunk legtöbbször az is fos az ilyen szex kapcsolat szerüekben.. És beszélünk a semmiről,meg ha baj van,akkkor odaszarunk a másik fejére,és ha épp nem ohajt dugni mert problémái vannak,akkor félre dugunk mert nem ér rá az ingyen luk,hanem a másikkal törödünk is,én speciel daganatos vagyok,a férjem mindenben melettem van,nem csak meg baf.. De mai kapcsolatokban csak a egyik fél a lényeg a másik le van tojva és a pasik 60% csak ingyen punci miatt van vkivel kapcsolatban,h ne kelljen fizetni érte..
40N
Én szerintem is normális elvárásaim vannak. Most tényleg barátnőkkel kéne megbeszélnem ha vmi zavar? Egyébként gond az is hogy nincs barátnő de nem is érzem úgy hogy bárkivel problémáimrol beszélnék...Nem tudom ezt hogy tudnám vele megbeszélni, hogy mondjam hogy erre is oda figyelhetne és hülyeség hogy ne vele beszéljem meg. Főleg ami csak kettőnkre tartozik.
Bár ma mondja tudod a férfiak is ha otthon jól laknak nem mennek máshova, mondom én : nő is így van ezzel. Hát ha ilyesmit tervez akkor meg minél előbb történjen meg és tudjak róla és helloszia szenvedés
Én pl. nem mernék odamenni, mert exeim általában egy nyers enyhe sértéssel elzavartak. Vagy valami ilyen női büszkeséggel (létezik ilyen kifejezés a "férfibüszkeség" női változatára?) fűszerezett "majd én megoldom"-al.
Amúgy igen, az vagyok, de sokra nem megyek vele, barátaim nekem sincsenek, meg úgy senki más sem akit érdekelne a problémám, ezért hordom ide. Ahogy minden mást is, mint harag, frusztráció, depresszió...
Az életben meg nem mondaná senki, hogy itt miket írogatok.
És tényleg normális elvárások, velem az lenne a baj ilyen esetben, hogy egész egyszerűen NEM TUDOK SEGÍTENI RAJTA és mivel melankolikus vagyok, talán még rontok is rajta. Max tippeket adhatok, próbálhatok "józanész-válaszokat" adni stb. de nem tudok segíteni rajta, max ha kis dolog, mivel alapvetően mindenhez béna vagyok.
Hidd el rólam se mondaná meg senki hogy amúgy már szinte depressziós vagyok. Mosolygós lányt látnak mindig.
De nem akarom elfolytai , úgy érzem nincs ez helyén... egy társnak tényleg társnak kell/kéne lennie... és az talán nem ilyen.
Egyébként ha lennének barátnőim akiknek el is mondanám tudom előre azt mondanák hogy szakíts vele, vagy nem is érdekelnék. (Eddig ennyi volt amíg beszéltem másnak problémákról meg amíg foglalkoztam jobban barátnökkel)
Hát ha ilyesmit tervez akkor meg minél előbb történjen meg és tudjak róla és helloszia szenvedés
Szakits,mert azt akarsz tudat alatt már,mivel két éve boldogtalan egy tuskoval aki tojik rád,ott élsz de nem együtt.. Előbb utobb te lépnél félre.. Jobb kilépni,mint többet sérülni,h a végén már csak darab luknak szarnak érezd magad de nem nőnek. Ez önbecsülés lélek gyilkos. 40N
Én meg a "semmivel nem foglalkozó laza ember" próbálok lenni, ilyen "fel sem veszem a dolgokat" álarc-al amit tetéz, hogy de és itthon ki is ütöm magam van hogy 1 órát tombolok vagy sírok mikor hazaérek és egy macska alakú párnának beszélek (tudom, hogy nem személy vagy valódi, de beszélnem KELL valamihez a napi elfojtások után).
Valószínűleg meg fogok őrülni, a kérdés, hogy mikor. Készülök rá.
Mondom nem is kéne hogy segítsen csak az hogy meghallgasson. Csak az hogy érdekelje. Meg ne hagyja ha már sirok mellette.
Bár most felhúzott egy gondolat amit mondott ,amit már írtam hogy ha otthon nem lakik jól vki tudod mi van.
Ahj mennyit kell szenvedni pedig szerintem reális dolgot kérnék tőle. Tényleg csak egy ingyen luk vagyok? Csak használati tárgy?
Pontosan, de fordított nemekkel is. Az én amúgy sem fényes önbecslésem az exeim semmisítették meg véglek. Mostmár marad mínusz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!