Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatod hogy a párod nem az igazi? Elhanyagol? Vagy túlzottan korlátoz?
Figyelt kérdés
Azon gondolkozom hogy miért nem érdekli a páromat az hogy ha engem bánt valami. Azt mondja beszéljem meg valaki mással. Ne legyenek elvárásaim.2019. febr. 1. 01:16
71/102 A kérdező kommentje:
Úgy érzem egyedül vagyok hagyva úgy hogy közbe van párom. Én sose hagynám szomorkodni , de ő simán leszar
2019. febr. 1. 03:53
72/102 A kérdező kommentje:
Ő azt mondná hogy depressziós vagyok és szedjem össze magam és ne terheljem öt az én gondjaimmal :)
2019. febr. 1. 03:54
73/102 A kérdező kommentje:
Tudom hogy láthatatlanba nem lehet szinte semmit se mondani, de akármit írtok,irnak itt jól esik hogy vanvannak akik elolvassák és szívesen írnak is :) jól esik ez is :)
2019. febr. 1. 03:56
74/102 anonim válasza:
És az vagy?Nem vagy véletlenül túl nyomasztó?
75/102 anonim válasza:
Elhiszem de azt is vedd figyelembe hogy a GYK-n egytöl-egyig sérült beteg depressziós nők osztják a tanácsokat...Építő jellegűt hallották valakitől?Ugye hogy nem.Ne vedd őket figyelembe.
76/102 A kérdező kommentje:
Ha tényleg az vagyok akkor is le kell szarni? Ilyen egy igazi társ? Nem kéne segíteni a másikat egy icike picikét legalább?
2019. febr. 1. 04:00
77/102 A kérdező kommentje:
Én egyet értek most mindenkivel itt. Lehet akárki aki tanácsot adott, vagy legalábbis a véleményét. Mindenben van vmi és nem érzem úgy hogy ez így jó. Két kiegyensúlyozott emberek se beszélik meg a gondjaikat? A gondolataikat? Csak egy tárgynak érzem magam és egyre rosszabb
2019. febr. 1. 04:03
78/102 anonim válasza:
De igen.Viszont vannak olyan emberek akik erre alkalmatlanok.Ezért hiába várod tőle nem tud segíteni.Ha szereted fogadd el így.Ha van lehetőséged próbálj beszélni egy szakemberrel ő biztosan tud majd segíteni
79/102 anonim válasza:
Én sem tudok mindenről beszélni a prommal pedig szeretnék.Be kell látni a másik képességeit és el kell fogadni.Attól hogy valamire alkalmatlan még nem kell szakítani vele :D
80/102 A kérdező kommentje:
De úgy érzem nem bírom már.
2019. febr. 1. 04:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!