Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből tudhatod hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatod hogy a párod nem az igazi? Elhanyagol? Vagy túlzottan korlátoz?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom hogy miért nem érdekli a páromat az hogy ha engem bánt valami. Azt mondja beszéljem meg valaki mással. Ne legyenek elvárásaim.
2019. febr. 1. 01:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
80%

Nem érted,mert csak dugni kellesz,h ő kielégüljön amugy menj a francba a lelkeddel stb,nem érdekled,ingyen luk vagy ezt nem lehet szebben mondani,magyar pasik 60% ilyen semmi különbség a szex és normális kapcsolat közt ugyan ugy csak dugásra kellesz,és levagy amugy szarva élsz egyedül mindkettőben.. Sajnos eleget tapasztaltam.. Ritka a normális férfi aki tényleg társként kezeli a párját.

40N

2019. febr. 1. 01:34
 12/102 anonim ***** válasza:
73%

De pont ezaz, hogy felveszed, de segíteni neki nem tudsz. Ő se tudna neked, ha érdeklődne. Mert nem lehet. Más gondjait nem lehet megoldani, maximum tanácsot adni vagy semmitmondó reakciókkal felvidítani.

Kiábrándító, de én is ezt tanultam anno a kapcsolataimból.

Nem szabad a dolgokról mesélni, úgyse tudnak segíteni, max kritizálni. Rosszabb esetben gúnyolni.

2019. febr. 1. 01:35
 13/102 anonim ***** válasza:
78%

2 éve vagy azzal aki kvázi csak megdug de magányos vagy mert amugy a dugáson kivül kb szarik rád,semmi se érdekli veled kapcsolatban? Hát gratulálok.

40N

2019. febr. 1. 01:36
 14/102 anonim ***** válasza:
70%

Na de ezért van regyre több szex kapcsolat mert a hagymonásban is ez van,h csak dugunk és lakunk együtt mint két idegen,és szarunk egymásra rosszabb esetben egymáshoz se szolnak.. De a családi kapcsolatok is illyenné válnak sajnos,családok mint albérők,csak laknak egy házban senki semmit nem tud a ,másikrol meg se kédik egymást h hogy van a másik akár honapokig..

40N

2019. febr. 1. 01:41
 15/102 A kérdező kommentje:

#12 én annak is örülnék ha csak meghallgatna és semmit se mondaná rá. :)

Ha csak kérdezne és mondhatnám, és aztán csak annyit mondaná rá hogy értem, majd jobb lesz ..ennél több nem is kéne tőle. Majd megoldom én egyedül de szeretném hogy ha érdeklődne de ezt sehogy se tudom elérni. Fáradt, van neki elég baja és ennyi.

2019. febr. 1. 01:42
 16/102 anonim ***** válasza:
0%

De ha meg is kérdezik, mit tudnak tenni? Max beszállnak az illető önsajnálásába és ennyi, 1-2 tipp, semmitmondó vígasztalás aztán ennyi.

A "Bolond egy napja" filmben az a jelenet amikor az anyjánál ebédel a főhős pont ezt mutatja be, hogy bár panaszkodik az anyjának, semmit nem ér vele.

És ez így is van.

2019. febr. 1. 01:42
 17/102 A kérdező kommentje:

És vajon ez ellen mit lehetne tenni? Nem hiszem el hogy jó ez bárkinek is.

Főleg aki nem csak szex kapcsolatban akarna élni.

2019. febr. 1. 01:44
 18/102 anonim ***** válasza:
100%

Eddig is ilyen volt,most zavar? Két éve vele vagy.. Sajnos ha nem tetszik keresel mást v még 5 évig sirsz h a pasid csak töltöget ha kanos de amugy a fejedre szarik és azt se kérdezik meg h élsz e...

40N

2019. febr. 1. 01:44
 19/102 anonim ***** válasza:
31%

Most, ha el is mondanád neki, mitől lenne jobb? Reagál rá egy semmitmondó elvártat, ahogy az emberek általában szokták és ennyi.

2019. febr. 1. 01:45
 20/102 A kérdező kommentje:
#16 akkor se tudom ezt elfogadni :D így még rosszabbul élem meg mindent... Olyan érzés mintha nem érdekelné mi van velem, nem kérdez, pedig én mondani akarok mindent... Tényleg másokkal beszéljem meg a problémáimat? Neki meg csak a szépeket mondjam? Ha midnen jó csak akkor érdekes ?
2019. febr. 1. 01:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!