Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatod hogy a párod nem az igazi? Elhanyagol? Vagy túlzottan korlátoz?
Párod.. Maximum üritenek beléd is.. Azok mondanak ilyet.. Hézagtöltő üritő sose legyél.
58N
Manapság senki nem törődik a másik bajával. Kapcsolatban sem, családban sem, kivéve amíg kötelező, de a gyereket is hamar kizavarják a "prérire"... Majd neveli a tévé.
Meg mindenkinek megvan a maga terhe, nem kell mégegy senkinek. Neked sem az övé, neki se a tied. Ez érthető.
Jó én meghallgatok mást, de általában csak semmitmondó válaszokra futja, mivel nem vagyok dzsinn vagy varázsló.
Mi az hogy hézag töltő lennék?
Elég szomorú hogy mindenki csak a saját gondjaival van el.. De ezt nem tudom elfogadni .. Mert én nem ilyen vagyok, én felveszem a párom gondjait is és próbálnék segíteni neki, próbálok mindennel tisztában lenni hogy mi zajlik benne ha szomorú. De ő hagy engem szomorkodni
Mert nem vagy fontos max szexre tart. Voltam ilyennel,köszi inkább vibrátor..
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!