Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatod hogy a párod nem az igazi? Elhanyagol? Vagy
túlzottan korlátoz?
61/102 A kérdező kommentje:
Nehezen nyílik meg az arra is vonatkozik hogy ő annyit mond rá hogy azok az én bajaim, hagyjam vele öt békén és beszéljem meg barátnőkkel vagy szedjem össze magam. ? Ez inkább leszarás,nem?
15 éve vagyok a feleségemmel.El tudod képzelni hogy mennyi mindenről mondtam le ezidő alatt?Mennyi mindent nem kaptam meg amire vágytam?De le tudtam mondani róla mert közben nagyon sok mindent kaptam is.
2019. febr. 1. 03:34
63/102 A kérdező kommentje:
Ha bővebben írsz hogy mitől mondtál le és közbe mit kaptál akkor el fogom tudni képzelni.
De mondott már olyat a feleségének hogy ha nem lakik otthon jól akkor elmegy máshoz? :)
64/102 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés, ha vmi problémája volt a feleségének, meghallgatta öt vagy magába kellett folytania minden érzését, gondolatát?
Nálunk is nekem lett volna igényem a több beszélgetésre.Párom nem annyira lelkizős.Ez van.Nem olyan nagy dolog ez.Ha kitérő választ as vagy azt mondja beszéld meg a barátnőddel a kettő szinte ugyanaz.
2019. febr. 1. 03:37
66/102 A kérdező kommentje:
1.nincs barátnőm akivel megbeszélhetném, csak benne bizok
2.Nem is tudok eljárni barátnőnk mert akkor meg vagyok szólva hogy én nekem milyen jó ha 1x találkozok is vkivel
3. Na de ez a máshoz járás közmondásra nem válaszolt, hogy mondott e vagy gondolta e így mert aki gondol ilyenre annak akkor nem csak annyi kell h dugjon és elégítse ki minden vágyát és oda vissza már nem megy ?!
Nem tudhatom mire fel mondta te ismered az a kérdés bízol-e benne.Tényleg ismered-e.Megtenné-e.Megadsz-e neki mindent?Ezekre te válaszolj magadnak.
2019. febr. 1. 03:46
68/102 A kérdező kommentje:
Én se tudom , de eltudom képzelni ha rossz a kapcsolat megtenné, meg úgyis rossz miért ne.... Annyira rossz érzés :( azt akarom hogy foglalkozzon velem, érdekelje mi zajlik bennem, miért nem alszok már mondhatni hónapok óta, de kényelmesen el van.
69/102 A kérdező kommentje:
Mit tehetnék?! Ha egyedül akarnám megoldani akkor öt figyelembe se venném hogy ő mit érez..(bár ő nem is vesz engem figyelembe annyira...:O )
De hát együtt vagyunk, nem együtt kéne támogatnunk egymást? És jó társnak lenni?
Értsd meg ezt látatlanba nem lehet megmondani.Mi nem látunk bele a kapcsolatotokba.Ismerni kellene a párod álláspontját is.Ő mit mondana rólad?
2019. febr. 1. 03:53
Kapcsolódó kérdések: