Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatod hogy a párod nem az igazi? Elhanyagol? Vagy túlzottan korlátoz?
Szeret szerelem,ott van törödés eleve,ez a kettő a részéről tuti nincs feléd még irmagja se,és és ezt te is érzed szerintem,a kérdés is emiatt irodott meg... És tönkre fgsz menni egy roncs leszel,aki elfogja hinni h ő csak ennyit érdemel.. Ezért tanácsolom,h időbe szállj ki.. Inkább egyedül ,mint ilyen magányban kihasználva....
40N
Hogyan mutathatnám meg hogy többet érdemlek? 😅 Ilyen nincs? Csak a szakítás van ? :O Mert ezt leszámítva el vagyunk, szeretem és nem tudom elképzelni hogy vége legyen... De ez most nagyon bánt az is biztos
Meg az a mondat is hogy ha vki nem lakik jól elmegy máshova most ezzel célozhatót de nőknél is igaz ez ..
El vagytok? Éds jo érzed magad leszarva? Ti Maximum dugtok,azt is ha neki jo,azt mondja ha kap enni eszik máshol,egyelő nem fekszel levele mikor akarja mert te csak ágybetét vagy neki ő félre kur majd,igen utalt a szerepedre leginkább.. Itt rolad sajnos semmi nem szol...
40N
Szerinted? Gondolom a szex is csak rola szol.. Ébredj fel csipkerozsika a herceg nem ilyen,de ez még a törpe se hófehérkéből.. :(
40N
Nem hiszem h kifog engedni,mert elvesztené az ingyen lukját de kitudja.. Amugy ha most leszar szerinted fogod érdekelni,max az ingyek luk irdekli benned de nem te nem mint nő mint társ csak mint eszköz,de ha azt mondja eszik máshol,szerintem már rég kur egy hasonlo buta lányt..
40N
58 as
Igen én is gondoltam erre is, de szeretnék beszélni róla, mindenről és nagyon bánt hogy nem lehet és emiatt nem is alszok meg csak stresszelek mindenen miközben úgy gondolom annyit tehetne hogy meghallgat, törödik velem. Meg miért mond ilyet hogy "aki nem lakik jól az elmegy máshova"?
Ennyire leszarja és csak szex kell, meg kaja, meg csak a jó dolgok? Szóval itt már nem csak a lelkizésről van szó ,hanem a törödésröl is, a másikkal való tényleges foglalkozás. Ezeket hiányolom és nehéz helyzetben még jobban bánt h nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!